MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Wednesday: Ο πρωταγωνιστής Percy Hynes White απαντά στις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση

Ο 21χρονος ηθοποιός απαντά για πρώτη φορά για τις κατηγορίες που έγιναν στο Twitter.

Monopoli Team

Γνωρίσαμε τον 21χρονο ηθοποιό στη σειρά του Netflix, “Wednesday” πριν από μερικούς μήνες, και το μόνο που περιμένουμε είναι τον 2ο κύκλο. Αυτό που δεν περιμέναμε είναι τις αμέτρητες μαρτυρίες για σεξουαλική παρενόχληση από εκείνον, μέσα από μία σειρά tweets.

Οι κατηγορίες ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, δύο μήνες μετά την κυκλοφορία της σειράς που έσπασε ρεκόρ. Ένας χρήστης του Twitter έγραψε σε post, που πλέον έχουν σβηστεί, ότι ο White κυνηγά σχέσεις με κορίτσια ηλικίας 13 ετών, ενώ εκείνος ήταν 17 με 20. Υπήρξαν και άλλα tweets που τον κατηγορούν επίσης για ρατσιστικά και ακατάλληλα «αστεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Brooke Shields έκανε ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλικοποίησή της ως παιδί και την παρενόχληση που δέχτηκε12.09.2018

O Percy Hynes White απαντά μετά από καιρό και το κάνει με ένα Instagram story. «Γεια σε όλους. Υπάρχει κάτι που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Στις αρχές του χρόνου, κάποιος που δεν γνωρίζω, ξεκίνησε μία online εκστρατεία παραπληροφόρησης εναντίον μου. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια και οι φίλοι μου λαμβάνουν απειλές θανάτου».

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b