MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (29-30/07) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Σπύρος Χαϊντούτης | 29.07.2023

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Blue Jean- Η Αγγλία της Θάτσερ και του Ντέιβιντ Μπόουι12.09.2018

Τηλεόραση

“Breaking the Bank” του Vadim Jean: COSMOTE CINEMA 2HD στις 20.10, Σάββατο 29/07

Βρετανική κωμική ταινία περιπέτειας του 2014 με τον Kelsey Grammer. Μια οικογενειακή βρετανική τράπεζα, που μετρά 200 χρόνια ζωής, βρίσκεται στο έλεος αμερικανικών και ιαπωνικών συμφερόντων. Θα μπορέσει ο αδέξιος και κατά γενική ομολογία ακατάλληλος πρόεδρός της να τη σώσει από το λουκέτο;

“Σαχάρα” του Breck Eisner: ΣΚΑΪ στις 21.00, Σάββατο 29/07

Αμερικανική κωμική περιπέτεια δράσης με πρωταγωνιστή τον Matthew McConaughey. Σε ένα δικό του ταξίδι κυνηγιού θησαυρών στη Βόρειο Αφρική, ο Ντερκ Πιτ ενώνει τις δυνάμεις του με μια γιατρό των Ηνωμένων Εθνών που προσπαθεί να διαλευκάνει μια ύποπτη μόλυνση υδάτων. Ανακαλύπτουν μαζί την επικίνδυνη δράση ενός βίαιου δικτάτορα που προσπαθεί να τους κλείσει το στόμα οριστικά.

“Ψυχρός πόλεμος” του Pawel Pawlikowski: COSMOTE CINEMA2HD στις 20.20, Κυριακή 30/07

Στη διχασμένη Ευρώπη του Ψυχρού Πολέμου, ένας μουσικός και μια ταλαντούχα τραγουδίστρια παρασύρονται σε έναν παθιασμένο μα αδιέξοδο έρωτα, που θα αποδειχτεί διαχρονικός και μοιραίος για τη ζωή τους. Η ταινία προτάθηκε για 3 βραβεία Όσκαρ.

“Air Force One” του Wolfgang Petersen: ΣΚΑΪ στις 21.00, Κυριακή 30/07

Αμερικανικό θρίλερ δράσης του 1997 με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford. Ρώσοι εθνικιστές καταλαμβάνουν το προεδρικό αεροπλάνο και κρατούν όμηρους την οικογένεια του Προέδρου των ΗΠΑ. Ο τελευταίος θα θυμηθεί ότι ήταν πιλότος στο Βιετνάμ και θα τα βάλει με τους τρομοκράτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗλέκτρα: Κρυμμένα μυστικά, σκληρές αλήθειες κι ένας θυελλώδης έρωτας στη νέα σειρά εποχής της ΕΡΤ12.09.2018

Πλατφόρμες

“Η κυρία της σιωπής : δολοφόνος ηλικιωμένων γυναικών” της María José Cuevas στο NETFLIX

Ένα ισπανικό ερευνητικό θρίλερ έκανε πρεμιέρα και βρίσκεται στην κορυφή του Netflix, βασισμένο στη δράση μιας κατά συρροή δολοφόνου. Ανάμεσα στο 1998 και το 2005 ξέσπασε στην πόλη του Μεξικό ένα κύμα δολοφονιών ηλικιωμένων γυναικών, οδηγώντας στο ανθρωποκυνηγητό και τη σύλληψη ενός απροσδόκητου προσώπου.

“Ματωμένος Γάμος” της Paula Ortiz στο CINOBO

Ισπανικό δράμα του 2015 εμπνευσμένο από το αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Ο Λεονάρντο, η Νύφη και ο Γαμπρός είναι αχώριστη παρέα από μικρά παιδιά, αλλά ανάμεσα στον Λεονάρντο και τη Νύφη υπάρχει ένας αόρατος δεσμός. Τα χρόνια περνούν, κι εκείνη, ανήσυχη και δυστυχισμένη, ετοιμάζεται για το γάμο της με τον Γαμπρό. Την ημέρα πριν την τελετή, στην πόρτα της εμφανίζεται μια γριά Ζητιάνα, που της προσφέρει ένα δώρο και μια συμβουλή: «Μην τον παντρευτείς, αν δεν τον αγαπάς», ενώ παράλληλα της δίνει δυο γυάλινα στιλέτα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b