MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
CINE NEWS

Η Greta Gerwig νιώθει “τρομοκρατημένη” για τη σκηνοθεσία των “Χρονικών της Νάρνια”

H σκηνοθέτις της Barbie, Greta Gerwig, ετοιμάζεται να αναλάβει επίσημα πλέον την σκηνοθεσία των επερχόμενων ταινιών “Τα Χρονικά της Νάρνια” και νιώθει τρομοκρατημένη γι’ αυτή τη νέα δουλειά.

Monopoli Team

Η Greta Gerwig δεν είναι ακόμη έτοιμη να βουτήξει στον φανταστικό κόσμο της Νάρνια.

Η σεναριογράφος και σκηνοθέτις της Barbie, η οποία αναμένεται να αναλάβει το τιμόνι τουλάχιστον δύο ταινιών του Netflix, βασισμένων στη σειρά μυθιστορημάτων “Τα Χρονικά της Νάρνια” του C.S. Lewis, δήλωσε στο Total Film (μέσω του Games Radar) ότι είναι “τρομοκρατημένη” με την ανάληψη αυτού του πρότζεκτ.

“Δεν έχω καν αρχίσει να ασχολούμαι με αυτό”, ανέφερε συγκεκριμένα. “Αλλά το φοβάμαι κανονικά, πράγμα που μοιάζει με ένα καλό σημείο για να ξεκινήσουμε. Νομίζω ότι όταν φοβάμαι, είναι πάντα ένα καλό σημάδι. Ίσως όταν σταματήσω να φοβάμαι, θα είναι σαν ‘εντάξει. Ίσως δεν πρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά’. Όχι, το φοβάμαι. Είναι εκπληκτικό. Και έτσι θα δούμε, δεν ξέρω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Η Greta Gerwig γράφει ιστορία – Πώς πήγε η εισπρακτική «μάχη» με το «Oppenheimer»;12.09.2018

Και συνέχισε λέγοντας: “Ελπίζω να κάνω όλα τα διαφορετικά είδη ταινιών κατά τη διάρκεια του χρόνου που έχω τη δυνατότητα να κάνω ταινίες, ο οποίος – είναι μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ταυτόχρονα και περιορισμένο. Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα και μικρά πράγματα και όλα τα ενδιάμεσα, και το να έχω έναν ακόμη μεγάλο καμβά είναι συναρπαστικό και ταυτόχρονα τρομακτικό”.

Στο παρελθόν η Gerwig είχε αναλάβει τη διασκευή του μυθιστορήματος “Little Women” και τις πρωτότυπες ταινίες “Lady Bird” και “Nights and Weekends”, πριν συνεργαστεί με τη Mattel για την ταινία “Barbie”.

Η συμμετοχή της Gerwig στη νέα εκδοχή του “Narnia” επιβεβαιώθηκε πρόσφατα.

“Η Greta και εγώ έχουμε πολύ συνειδητά κατασκευάσει μια καριέρα”, δήλωσε ο ατζέντης της Gerwig, Jeremy Barber, στο The New Yorker. “Η φιλοδοξία της είναι να γίνει όχι η μεγαλύτερη γυναίκα σκηνοθέτις, αλλά μια μεγάλη σκηνοθέτις. Και η Barbie ήταν ένα κομμάτι του I.P. που είχε απήχηση γι’ αυτήν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreta Gerwig: Η σκηνοθέτις της Barbie μοιράζεται τις δικές της αγαπημένες ταινίες – που πρέπει να δεις12.09.2018

Τα “Χρονικά της Νάρνια” μεταφέρθηκαν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη για μια κινηματογραφική τριλογία που διήρκεσε από το 2005 έως το 2010. Η πρώτη ταινία, “Τα Χρονικά της Νάρνια: The Lion, the Witch, and the Wardrobe” (Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα), η οποία απέφερε πάνω από 745 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson (που έδωσε τη φωνή στο λιοντάρι Ασλάν), Tilda Swinton και James McAvoy. Το 2018 έκλεισε συμφωνία με το Netflix για την απόκτηση των δικαιωμάτων και των επτά βιβλίων της “Νάρνια”!

Στιγμιότυπο απο την ταινία: “Το χρονικό της Νάρνια: Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα”

Οι Mark Gordan, Douglas Gresham και Vincent Sieber της eOne θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί σε όλες τις επερχόμενες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που βασίζονται στα μυθιστορήματα.

Ο Ted Sarandos, επικεφαλής περιεχομένου του Netflix  δήλωσε μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων: “Οι αγαπημένες ιστορίες του C.S. Lewis, Chronicles of Narnia, έχουν προκαλέσει απήχηση σε γενιές αναγνωστών σε όλο τον κόσμο. Οι οικογένειες έχουν ερωτευτεί χαρακτήρες όπως ο Ασλάν και ολόκληρο τον κόσμο της Νάρνια και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε το σπίτι τους για τα επόμενα χρόνια”.

Πηγή: Indiewire.com

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b