MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ευτυχία για αρχάριους: Η νέα προσθήκη του Netflix είναι η ρομαντική κομεντί που πρέπει να δεις

Το «Ευτυχία για αρχάριους», είναι μία από τις πιο ιδανικές, νέες ρομαντικές ταινίες που θα βρεις αυτήν την περίοδο στο Netflix.

Ευτυχία για αρχάριους. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Την Πέμπτη κυκλοφορεί στο Netflix η ρομαντική κομεντί «Ευτυχία για αρχάριους» και το Σαββατοκύριακο που έρχεται, όσοι μείνουν μέσα προσπαθώντας να επιβιώσουν από τον καύσωνα, είναι μια καλή ευκαιρία να τη δουν.

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα της Katherine Center που είχε ξετρελάνει το αναγνωστικό κοινό κάποια χρόνια πριν, με κάποιες… εκπλήξεις βέβαια, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠεθερικά Γκάνγκστερ: Aξίζει τελικά 97 λεπτά από τον χρόνο μας η νέα κωμωδία που «σαρώνει» στο Netflix;12.09.2018

Η πλοκή του «Ευτυχία για αρχάριους»

Το διαζύγιο είναι σίγουρα μία δύσκολη περίοδος για όλους και ο καθένας βρίσκει τους δικούς του ξεχωριστούς τρόπους για να το ξεπεράσει. Για την Helen βέβαια, η μοναδική ταιριαστή διαφυγή από την θλίψη του χωρισμού της ήταν να… πάρει τα βουνά, κυριολεκτικά.

Αποφασίζει λοιπόν να γίνει μέλος μίας ομάδας που μαθαίνει πως πρέπει κανείς να επιβιώνει στην ύπαιθρο. Έτσι, ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, γεμάτο νέους φίλους, μπόλικη πεζοπορία και ένα γνώριμο πρόσωπο από τα παλιά που ίσως να είναι αυτό που χρειάζεται για να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού και να γίνει πάλι ο παλιός ευτυχισμένος εαυτός της.

Βέβαια, κανείς δεν είπε πως αυτή η επιλογή της Helen θα ήταν εύκολη, τόσο σωματικά, εξαιτίας της απαιτητικής φύσης της πεζοπορίας, όσο και ψυχολογικά, καθώς αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι ένα σοβαρό reset σε όσα μέχρι τότε θεωρούσε δεδομένα, πράγμα πολύ δύσκολο και ακόμα πιο απαιτητικό.

Σίγουρα πάντως, η περιπέτεια αυτή θα καταφέρει να την βγάλει από το comfort zone της στο οποίο ήταν παγιδευμένη εδώ και πολλά χρόνια και θα της δείξει πως να ζει από την αρχή. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι πως κάποιος από την ομάδα θα την βοηθήσει να καταλάβει πως μπορεί να αγαπήσει ξανά, ακόμα και αν η Helen νιώθει πως ο «μύθος» της αγάπης έχει πλέον καταρριφθεί για την ίδια…

Οι χαρακτήρες που θα μάς απασχολήσουν
  • Η Έλι Κέμπερ υποδύεται την Helen, η οποία είναι πρόσφατα χωρισμένη και πλέον απογοητευμένη από την έννοια της αγάπης, όμως θα προσπαθήσει να βρει ξανά την ευτυχία της σε μία αξέχαστη περιπέτεια πεζοπορίας.
  • Ο Λουκ Γκράιμς υποδύεται τον Τζέικ, πεζοπόρο και μέλος της ομάδας που θα γίνει μέλος η Helen, με την οποία θα αναπτύξουν σύντομα φιλικούς δεσμούς, μιας και ήδη θα μπορούσε να τους πει κανείς… οικογενειακούς φίλους.
  • Ο Αλεξάντερ Κοχ υποδύεται τον Duncan, αδερφό της Helen και στήριγμα της μετά τον χωρισμό, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που την παρότρυνε να ζήσει αυτή την περιπέτεια, και ταυτόχρονα κολλητό φίλο του Τζέικ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBookTok #2: 5 viral στο TikTok βιβλία που ξεχωρίσαμε από τις εκδόσεις Ψυχογιός12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b