MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Χάος στο «Kaos»: Οικολόγοι ακτιβιστές έκαναν «καινούριο» το 300 εκ. δολαρίων γιοτ της κληρονόμου των Walmart

Το superyacht «Kaos» της κληρονόμου των πολυκαταστημάτων Walmart, Νάνσι Γουόλτον, βανδάλισαν ακτιβιστές στην Ισπανία. Αφού ψέκασαν το σκάφος με μπογιά, φωτογραφήθηκαν κρατώντας μια επιγραφή που ανέφερε «Εσείς καταναλώνετε, οι άλλοι υποφέρουν».

Monopoli Team

Το γιοτ «Kaos» της δισεκατομμυριούχου κληρονόμου των Walmart, Νάνσι Γουόλτον Λόρι, αξίας 300 εκ. δολαρίων, έγινε πρόσφατα στόχος ακτιβιστών για την κλιματική αλλαγή. Οι δύο οικολόγοι μετέτρεψαν το πρώην βασιλικό πλοίο σε άτεχνο πίνακα ζωγραφικής, καθώς ψέκασαν το εξωτερικό του με πολλά κιλά κόκκινης και μαύρης μπογιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Πρόεδρος της PETA θέλει να γίνει τσάντα – Όταν πεθάνει, θα αφήσει το δέρμα της στην Hermès12.09.2018

Οι ακτιβιστές, μέλη της οργάνωσης Futuro Vegetal «επιτέθηκαν» στο σκάφος μήκους 110 μέτρων ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο στην Ίμπιζα, την Κυριακή 16 Ιουλίου. Χρησιμοποιώντας κατάλληλα τροποποιημένους πυροσβεστήρες, οι δύο οικο-κομάντο εκτόξευσαν αρκετές ποσότητες χρώματος στα τοιχώματα του πλοίου ενώ στη συνέχεια πόζαραν κρατώντας μια επιγραφή που ανέφερε: «Εσείς καταναλώνετε, οι άλλοι υποφέρουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAll the Beauty and the Bloodshed: Το ντοκιμαντέρ για την ακτιβίστρια Nan Goldin και την κρίση οπιοειδών στην Αμερική που πρέπει να δεις12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr 

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b