MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πρόστιμα σε όσους στήνουν ομπρέλα για να πιάσουν θέση ή παίζουν δυνατά μουσική βάζει η Ν. Ευρώπη

Μέτρα καταπολέμησης των αθέμιτων συμπεριφορών στην παραλία φαίνεται ότι λαμβάνουν οι τουριστικές περιοχές στις χώρες της Νότιας Ευρώπης. Τα μέτρα αφορούν εκείνους που στήνουν ομπρέλες και καθίσματα από νωρίς το πρωί για να πιάσουν καλή θέση στην παραλία αλλά και όσους ακούνε δυνατά μουσική με φορητά ηχεία.

Photo by Micah Fluhart on Unsplash
Photo by Micah Fluhart on Unsplash
Monopoli Team

Αν είστε από εκείνους που ξυπνούν νωρίς στις διακοπές, σπεύδουν να απλώσουν την πετσέτα τους στην καλύτερη ξαπλώστρα στην πισίνα ή την παραλία και μετά πηγαίνουν για πρωινό στο ξενοδοχείο, μπορεί φέτος να τα βρείτε σκούρα αν παραθερίζετε στις χώρες της Νότιας Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τρεις ημέρες η Σκόπελος πλημμύρισε παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα – κι εμείς ήμασταν εκεί12.09.2018

Σε μια εκστρατεία επιβολής τάξης στα παραλιακά θέρετρα της Ισπανίας, τα τοπικά συμβούλια λαμβάνουν μέτρα καταπολέμησης των αθέμιτων συμπεριφορών στην παραλία. Έτσι, εάν προσπαθήσετε να πιάσετε θέση νωρίς το πρωί, ενδέχεται να τιμωρηθείτε με πρόστιμο και να σας αφαιρεθεί ο εξοπλισμός που έχετε εγκαταστήσει στην αμμουδιά για να «καταλάβετε» το μέρος.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι δήμοι στην ισπανική παράκτια επαρχία Αλικάντε απαγορεύουν την κράτηση θέσεων στην παραλία. Οι τοπικές αρχές στην πόλη Μπενιντόρμ, που είναι δημοφιλής για τη νυχτερινή της ζωή, αποφάσισαν ότι τα πρώτα έξι μέτρα παραλίας πριν από τη θάλασσα δεν πρέπει να είναι κατειλημμένα ανά πάσα στιγμή, ώστε να μην παρεμποδίζονται όσοι επιθυμούν να να περπατούν δίπλα στο νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤρία εξωτικά νησιά της Ισπανίας που θα σας μείνουν αξέχαστα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b