MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Η τεκίλα Patrón μάς προσκαλεί σε ένα ακόμη πιο “δροσερό” καλοκαίρι με τη νέα Patrón El Cielo

Η premium τεκίλα Patrón διευρύνει αυτό το καλοκαίρι το prestige portfolio της, με το παγκόσμιο λανσάρισμα της Patrón El Cielo, της απόλυτης καινοτομίας στη λευκή τεκίλα.

Monopoli Team

Η premium τεκίλα Patrón διευρύνει αυτό το καλοκαίρι το prestige portfolio της με το παγκόσμιο λανσάρισμα της Patrón El Cielo, της απόλυτης καινοτομίας στη λευκή τεκίλα. Η Patrón El Cielo είναι η πρώτη τεκίλα της prestige κατηγορίας η οποία περνάει από τετραπλή απόσταξη, διαδικασία που ξεκλειδώνει τη φυσική γλυκύτητα της αγαύης, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία γεύσης με λαμπερή, φρέσκια και απίστευτα απαλή επίγευση. Ιδανική για να απολαμβάνεται με πάγο και μια φέτα πορτοκάλι, μέρα ή νύχτα, η Patrón El Cielo με την εντυπωσιακά αναζωογονητική γεύση της, έφτασε ακριβώς πάνω στην ώρα για να κάνει το φετινό καλοκαίρι ακόμη πιο λαμπερό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈξοδος με…θέα σε αγαπημένα rooftops της Αθήνας12.09.2018

Μετά την πρώτη παρουσίαση στην Ίμπιζα της Ισπανίας και το πέρασμα από τη Νέα Υόρκη, όπου η Doja Cat εντυπωσίασε με ένα privé live για τους εκλεκτούς καλεσμένους, τα Hamptons και το Τορόντο, το παγκόσμιο λανσάρισμα της Patrón El Cielo κορυφώθηκε στην καλοκαιρινή πρωτεύουσα του κόσμου, στη Μύκονο. Εκεί, δημοσιογράφοι, φίλοι και συνεργάτες του διάσημου σήματος Patrón, που ανυπομονούσαν να γευτούν την ολοκαίνουργια τεκίλα της prestige κατηγορίας, συμμετείχαν σε ένα διήμερο super premium πάρτι. Sunset Patrón El Cielo cocktails, tequila-pairing dinner & dj party στο Scorpios ήταν μόνο η αρχή, με την επόμενη μέρα να συνεχίζεται με ολοήμερο poolside party στο ξενοδοχείο Soho Roc House και fashion Palomas & Margaritas στη Luisa Beach Boutique στο Nammos Village.

«Η Patrón El Cielo είναι λαμπερά απαλή, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για όσους πίνουν τεκίλα, χάρη στη σπάνια, φυσικά γλυκιά γεύση της», λέει η Kathy Parker, Global Chief Marketing Officer στο Patrón.

«Με αφετηρία την εμβληματική μας τεκίλα Silver, την οποία περάσαμε επιδέξια από μια τέταρτη απόσταξη, καταφέραμε να παράξουμε τελικά μια εκπληκτική prestige τεκίλα. Για πρώτη φορά στην κατηγορία, ο Master Distiller David Rodriguez ξεπέρασε πραγματικά τα μέχρι τώρα όρια, με μια πρωτοποριακή τεχνική: η πολυπλοκότητα της τετραπλής απόσταξης, χωρίς να θυσιάζεται η γεύση, απαιτεί εξαιρετικό ταλέντο και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή την τολμηρή καινοτομία που δημιούργησε η ομάδα του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFood, Drinks & Culture #2: Πού βγαίνουμε μετά το Θέατρο Βράχων;12.09.2018

Φτιαγμένη από 100% φυσικά συστατικά (την υψηλότερης ποιότητας Weber Blue αγαύη, νερό και μαγιά), σε μικρές παρτίδες για να διασφαλιστεί η πιστότητα και η ποιότητα, η Atrón El Cielo επιτυγχάνει μοναδικά τον στόχο της Patrón να δημιουργήσει την καλύτερη τεκίλα στον κόσμο. Η Patrón El Cielo είναι πλούσια σε γλυκύτητα και νότες εσπεριδοειδών με φωτεινότητα, γεγονός που την καθιστά ιδανική για καλοκαιρινές στιγμές γιορτής. Αποτέλεσμα μιας μοναδικής διαδικασίας απόσταξης (και περισσότερων από 150 γευστικών δοκιμών), αυτή η μοναδική στο είδος της δημιουργία είναι μια απόδειξη των αμέτρητων ωρών, των παθιασμένων πειραματισμών και της ασυνήθιστης προσπάθειας της Patrón για να δημιουργήσει ένα άψογο προϊόν και να εδραιώσει περαιτέρω τη θέση της ως πρωτοπόρο του κλάδου.

«Για πρώτη φορά στα χρονικά, αναπτύξαμε μια τεκίλα της prestige κατηγορίας, αποσταγμένη 4 φορές —μια διαδικασία εξαιρετικά σπάνια—χρησιμοποιώντας το μικρότερο χάλκινο δοχείο στη Hacienda Patrón. Ενώ συνήθως η προσθήκη ενός ακόμη σταδίου απόσταξης συνήθως παρερμηνεύεται ως ένοχη για την αλλοίωση και ουδετεροποίηση της γεύσης, αυτό δεν συνέβη με την Patrón El Cielo», δήλωσε ο David Rodriguez, Master Distiller Patrón. «Στην Patrón, στόχος μας είναι να επιτύχουμε την τελειότητα σε κάθε μία σταγόνα χρησιμοποιώντας αυτή τη μοναδική, τετραπλή διαδικασία απόσταξης, ξεκλειδώσαμε τη φυσική γλυκύτητα και απαλότητα της αγαύης για να προσφέρουμε μια απίστευτα γλυκιά και με ελαφριά γεύση, απαλή τεκίλα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCold Brew: Νέος, απολαυστικός κρύος καφές από τα Καφεκοπτεία Λουμίδη12.09.2018

Είτε πρόκειται για ένα ζωηρό πάρτι στη βεράντα, είτε για μια καλοκαιρινή μέρα δίπλα στην πισίνα, είτε για μια βραδινή έξοδο σε club, η Patrón El Cielo δίνει λάμψη στη κάθε στιγμή, από το πρωί έως το βράδυ, με το που ανοίγει ο χρυσός μεταλλικός φελλός.

Αυτή η εξαιρετική τεκίλα συσκευάζεται σε κομψό γυάλινο μπουκάλι, διακοσμημένο με χρυσά σχέδια εμπνευσμένα από την ηφαιστειακή πέτρα tahona, η οποία χρησιμοποιείται για την παραγωγή της τεκίλα Patrón, καθώς και με άλλα στοιχεία που αντλούν έμπνευση από τα χωράφια αγαύης και το απαράμιλλο φως που συναντά κανείς στην πατρίδα της Patrón- τα υψίπεδα Jalisco στο Μεξικό.

Σχετικά με την τεκίλα Patrón

Από τη συγκομιδή με το χέρι της ύψιστης ποιότητας αγαύης 100% Weber Blue, μέχρι την παραδοσιακή, αναλλοίωτη από τον χρόνο διαδικασία απόσταξης και τη μία προς μία τοποθέτηση της ετικέτας, την αρίθμηση και την επιθεώρηση κάθε φιάλης, η τεκίλα Patrón είναι κατασκευασμένη με σχολαστική ακρίβεια και φροντίδα. Αν και η Patrón έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αναγνωρισμένες και σεβαστές μάρκες οινοπνευματωδών ποτών πολυτελείας στον κόσμο, εξακολουθεί να παράγεται αποκλειστικά στα υψίπεδα της επαρχίας Jalisco του Μεξικού, στις ίδιες μικρές παρτίδες και με την ίδια δέσμευση για ποιότητα και δεξιοτεχνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεκίλα Patrón, επισκεφθείτε τη διεύθυνση
www.patrontequila.com.

Ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε το Patrón είναι υπεύθυνα.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b