MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Έξοδος με…θέα σε αγαπημένα rooftops της Αθήνας

Πάμε να δούμε μαζί μερικές από τις αγαπημένες μας ταράτσες της πόλης, για να γεμίσουμε ένα ακόμη καλοκαίρι με όμορφες εξόδους και ξεχωριστές αναμνήσεις.

Μαριαλενα Μάλλιου | 08.07.2023 Φωτογραφία Cover: Andrea Leopardi/Unsplash

Το καλοκαίρι στην Αθήνα είναι βουτιές στην παραλιακή, απογευματινές βόλτες στην Πλάκα, θερινά σινεμά κάτω από τα αστέρια. Είναι παγωτά και χαλαρό ποτό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη. Είναι πικνίκ στα πάρκα της πόλης και βραδινές βόλτες στα rooftops. Και τώρα που είπαμε rooftops, πάμε να δούμε μαζί μερικές από τις αγαπημένες μας ταράτσες της πόλης, για να γεμίσουμε τα καλοκαίρια μας με όμορφες εξόδους ξεχωριστές αναμνήσεις.

MS Roof Garden
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @yummimiami

Με υπέροχη θέα στο Μοναστηράκι και στην Ακρόπολη, ένα όμορφο παρτέρι και “ολάνθιστη” διάθεση, το MS Roof Garden μάς περιμένει για να περάσουμε τις καλοκαιρινές μέρες μας στην ταράτσα του, από νωρίς το πρωί, για καφέ, πρωινό και brunch, μέχρι αργά το βράδυ για το φαγητό ή το ποτό μας. Αγαπημένη μας ώρα εκεί; Η δύση του ήλιου (το επονομαζόμενο golden hour)!
Διεύθυνση: Αθηνάς 1 & Ερμού, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 2103315190

Attic Urban Rooftop
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Attic Urban Rooftop (@attic_urbanrooftop)

Μήπως έχει υποπέσει στην αντίληψή σας μία κούνια με θέα την Ακρόπολη περιτριγυρισμένη από βουκαμβίλιες; Η viral -πλέον- κούνια του Instagram, που μάς κίνησε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, εξαιτίας του ονειρικού σκηνικού που δημιουργούσε, βρίσκεται στο Attic Urban Rooftop, ένα από τα αγαπημένα μας νέα spots της πόλης. Boho διάθεση, comfort αέρας και πολλά λουλούδια σε ένα από τα must visit, πλέον, μαγαζιά της Αθήνας.
Διεύθυνση: Ερμού 86, Αθήνα 10554
Τηλέφωνο: 6940889988

V1935 Roof Garden

Ιταλική κουζίνα και υπέροχη θέα από ψηλά συνδυάζονται στο V1935 Roof Garden, για τους λάτρεις του καλού φαγητού, αλλά και των rooftops. Από τις 5 το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, μπορείτε να επισκεφθείτε το μαγαζί για ζυμαρικά, πίτσα, αλλά και κοκτέιλς, για μία έξοδο για όλα τα γούστα. Εμείς πάντως, ως πιστοί fans της ιταλικής κουζίνας, το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα.
Διεύθυνση: Βουλής 29, Αθήνα 10557
Τηλέφωνο: 2111821935

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού τρώμε brunch δίπλα στη θάλασσα;12.09.2018

Λουκούμι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Loukoumi Bar (@loukoumibar)

Κλασσική, αγαπημένη και πάντα comfort επιλογή, το Λουκούμι μάς πηγαίνει σε μία πιο εναλλακτική αύρα του αθηναϊκού καλοκαιριού και μάς φέρνει μία ατμόσφαιρα εξοχής στο κέντρο της Αθήνας. Χαλαρό, παρεΐστικο και δροσερό, το Λουκούμι αποτελεί μία από τις αγαπημένες μας επιλογές όταν μιλάμε για καλοκαίρι στην Αθήνα, και όχι άδικα. Αγαπάμε να το επισκεπτόμαστε το βράδυ, για μία πιο…ατμοσφαιρική έξοδο.
Διεύθυνση: Περσεφόνης 59, Αθήνα 11854
Τηλέφωνο: 2103234814

Jasmine Skylounge

Σε πιο elegant αέρα και με μία εξτραβαγκάντ διάθεση, το Jasmine Skylounge στην Κηφισιά δίνει τον δικό του αέρα στα rooftops της Αθήνας. All day επιλογές, για όλα τα γούστα, από brunch και φαγητό, μέχρι ποτό και κοκτέιλ αργά το βράδυ, το Jasmine αποτελεί ένα μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να μπει στη λίστα σας. Στο μενού του θα βρείτε, μεταξύ άλλων: πίτσα, σούσι, κρέας και πολλά πολλά ακόμη.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 232 & Κασσαβέτη, Κηφισιά 14562
Τηλέφωνο: 2108015054

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους στην καλοκαιρινή Αθήνα θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b