MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Food, Drinks & Culture #2: Πού βγαίνουμε μετά το Θέατρο Βράχων;

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλα δείχνουν ότι θα περάσουμε πολλές ακόμα θεατρικές και μουσικές βραδιές στο Θέατρο Βράχων. Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε 6 μαγαζιά που μπορείτε να συνδυάσετε με την επίσκεψη σας στο Θέατρο.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Τα δρώμενα κάτω από την σκιά των Βράχων στον Βύρωνα αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι του καλοκαιριού στην Αθήνα. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένους καλλιτέχνες, μουσική και θέατρο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ), όλα δείχνουν ότι το Θέατρο Βράχων θα αποτελέσει έναν hot προορισμό όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Έτσι, εμείς σας προτείνουμε 6 ιδανικά μαγαζιά στον Βύρωνα για βραδινές περιπλανήσεις μετά (ή και πριν) από κάθε συναυλία ή παράσταση στο Θέατρο Βράχων.

My Pasta Flora


Ένα καφέ-bar, γεμάτο pastel χρώματα, vintage αισθητική και ήχους που τείνουν προς την jazz και soul μουσική, η PastaFlora είναι η ιδανική έξοδος για ποτό, φαγητό και χαλάρωση στη γειτονιά του Βύρωνα. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα ποτών, από κοκτέιλ μέχρι ρακόμελα, λαχταριστά γλυκά (προφανώς τη φημισμένη pasta flora σε διάφορες γεύσεις) και μοναδικά πιάτα σε προσιτές τιμές. Το μαγαζί ξεχωρίζει επίσης για το καταπληκτικό brunch που προσφέρει κάθε Κυριακή (μέχρι τις 16.00). Ακόμα, η PastaFlora έχει φιλοξενήσει ανά διαστήματα ενδιαφέροντα live και δυνατά party. Ένα μαγαζί με δική του ταυτότητα στην καρδιά του Βύρωνα που σίγουρα δε θα σας απογοητεύσει μετά από μια ψυχαγωγική εμπειρία στο Θέατρο Βράχων.
Βρίσκεται στη Φρυγίας 11, στον Βύρωνα.
Τηλέφωνο: 21 3031 4568

Πεζόδρομος
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πεζόδρομος espresso bar (@pezodromos)


Ο Πεζόδρομος αποτελεί μια χαλαρή και δροσερή πρόταση στο Βύρωνα, σερβίροντας καλό καφέ, ευφάνταστα cocktails και όμορφο design,με το ξύλινο εσωτερικό του και τους ζωγραφισμένους τοίχους. Το κλίμα είναι πάντα ευχάριστο, σε άνετο χώρο, λίγους δρόμους μετά το Θέατρο βράχων και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της περιοχής.
Βρίσκεται στη Σεβαστείας 4, στον Βύρωνα.
Τηλέφωνο: 21 0765 7590

Lolita

Lolita cocktails & more

Το απόλυτο cocktail bar που συναντάς σχεδόν απέναντι από το Θέατρο Βράχων. Αποτελεί σημείο συνάντησης και είναι ιδανικό για μια καλοκαιρινή βραδιά με μοναδικά cocktails και ξένη μουσική. Άνετος, ανοιχτός χώρος για να απολαύσεις το ποτό σου με καλή παρέα στην αυλή ή στην ταράτσα του μαγαζιού.
Βρίσκεται στη Βοσπόρου& Ταταούλων 86, στον Βύρωνα.
Τηλέφωνο: 21 0764 4665

Βύρωνος Πολιτεία


Ένα μαγαζί παραμυθένιο, με γραφικές γωνίες και πολλές επιλογές για ποτό και φαγητό, ιδανικό για πριν και μετά από την συναυλία ή την θεατρική σας παράσταση. Το Βύρωνος Πολιτεία λειτουργεί σαν εναλλακτικό καφενείο και προσφέρει ρακόμελα και μεζέδες στη μεγάλη, φιλόξενη αυλή του ή cocktail στην ταράτσα με υπέροχη θέα, λίγα λεπτά από τη σκιά των Βράχων.
Βρίσκεται στη  Κωνσταντινουπόλεως 97, στον Βύρωνα.
Τηλέφωνο: 21 0765 9992

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠεριοδείες: Που θα βρεθούν οι Έλληνες καλλιτέχνες αυτό το καλοκαίρι;12.09.2018

Φίφτυ Γαστροκαφενέ


Στην πλατεία Σμύρνης του Βύρωνα, το Φίφτυ αποτελεί ένα σύγχρονο γαστροκαφενείο, ένα εναλλακτικό στέκι για κρασί και μοναδικό φαγητό. Οι δημιουργικές συνταγές vegan και vegetarian πιάτων συνδυάζονται με ιδιαίτερες κρεατικές επιλογές. Όμορφος χώρος με τραπεζάκια μέσα κι έξω, ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου και όμορφη αισθητική με έντεχνα ακούσματα. Όλα αυτά συντελούν σε μια ατμόσφαιρα ιδανική για μια καλοκαιρινή βραδιά στην Αθήνα.
Βρίσκεται στη Πλατεία Σμύρνης, στον Βύρωνα, Βορείου Ηπείρου 2.
Τηλέφωνο: 21 0760 1730

Noemi

Στην καρδιά του Βύρωνα, το Noemi είναι ένα μεζεδοπωλείο με παρείστικη ατμόσφαιρα, κατάλληλο για μεζέδες και ποτό. Ανοιχτός χώρος με οικονομικές τιμές, ιδανικός για καλοκαίρι. Η ατμόσφαιρα ομορφαίνει με έντεχνα τραγούδια και το μαγαζί έχει ξεχωρίσει για τα live που έχει φιλοξενήσει.
Βρίσκεται στη Κυδωνιών 1,στον Βύρωνα.
Τηλέφωνο: 21 3044 6759

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFood, Drinks & Culture #1: Πού βγαίνουμε μετά το Ηρώδειο;12.09.2018

Περισσότερα από Έξοδος
VIMA_WEB3b