MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (08-09/07) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Σπύρος Χαϊντούτης | 08.07.2023

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Μετά από τον «Πατέρα» η ώρα του «Γιου»12.09.2018

Τηλεόραση

“Διπλή Παγίδα” του Jon Amiel: OPEN στις 21.00, Σάββατο 08/07

Αισθηματική ταινία δράσης και μυστηρίου του 1999. Η υπόθεση ακολουθεί την αστυνομικό Virginia “Gin” Baker (Catherine Zeta-Jones) και τον επαγγελματία κλέφτη, Robert “Mac” MacDougal (Sean Connery), που συνεργάζονται για να κλέψουν ένα πολύτιμο έργο τέχνης. Καθώς η Gin εξαπατά τον Mac και οι δύο αρχίζουν να αναπτύσσουν σχέση, οι σκοτεινές πλευρές τους έρχονται στο προσκήνιο.

“Maria into Life” των Escaffre και Muller: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22.00, Σάββατο 08/07

Πρεμιέρα στην Cosmote TV για μια Γαλλική ρομαντική κομεντί του 2022. Μια ντροπαλή καθαρίστρια, η Μαρία (Karin Viard) πιάνει δουλειά στη Σχολή Καλών Τεχνών και γνωρίζει τον εκκεντρικό επιστάτη Χιούμπερτ (Grégory Gadebois). Με τη βοήθειά του, μπαίνει σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο ελευθερία, δημιουργικότητα και τόλμη και ανακαλύπτει τελικά τον εαυτό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙούλιος στην COSMOTE TV με έξι νέες σειρές12.09.2018

“The A team” του Joe Carnahan: STAR στις 21.00, Κυριακή 09/07

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2010 με τους Liam Neeson και Bradley Cooper. Η ταινία ακολουθεί τα συναρπαστικά και τολμηρά κατορθώματα μιας δραστήριας ομάδας πρώην στρατιωτών των Ειδικών Δυνάμεων, που κατηγορούνται για ένα έγκλημα, το οποίο δε διέπραξαν. Χρησιμοποιούν τα μοναδικά τους ταλέντα και προσπαθούν να “καθαρίσουν” το όνομα τους. Η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο και οι ήρωες θα φτάσουν στα άκρα για να βρουν τον πραγματικό ένοχο.

Πλατφόρμες

“Wham!” του Chrish Smith στο NETFLIX

Ένα συναρπαστικό ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς Wham στο Netflix και βρίσκεται στην #1 θέση της πλατφόρμας. Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο George Michael και ο Andrew Ridgeley θυμούνται τους Wham, από το 70′ που ήταν κολλητοί φίλοι μέχρι το 80′ που κατέκτησαν την παγκόσμια σκηνή της pop μουσικής.

“Επιστροφή στη Σεούλ” του Davy Chou στο CINOBO

Βραβευμένο Κορεατικό κοινωνικό δράμα του 2022 στις νέες προσθήκες του Cinobo. Μια 25χρονη γυναίκα επιστρέφει για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα, όπου γεννήθηκε πριν δοθεί για υιοθεσία και μεγαλώσει στη Γαλλία, έχοντας βάλει ως σκοπό την επίμονη αναζήτηση των βιολογικών γονιών της. Ένα παρορμητικό, ενδοσκοπικό ταξίδι στις ρίζες και την ανάγκη μας να τις εξερευνήσουμε, που οδηγεί σε πολλές διαφορετικές ζωές που αναζητούν συνδετικό κρίκο.

Οι καλοκαιρινές “Μικρές ιστορίες” του ERTFLIX
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαιρινές «Μικρές ιστορίες» στο ERTFLIX12.09.2018

Βρισκόμενοι στην καρδιά του καλοκαιριού, η πλατφόρμα της ΕΡΤ έρχεται με νέα στήλη: Μπορείτε να απολαύσετε διακεκριμένες ταινίες μικρού μήκους του νέου ελληνικού κινηματογράφου συνυφασμένες με το καλοκαίρι. Δείτε αναλυτικά τις ταινίες εδώ.

Δείτε το τρέιλερ του “Βούτα” του Δημήτρη Ζάχου:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b