MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Πρεμιέρες: Μετά από τον «Πατέρα» η ώρα του «Γιου»

Βομβαρδισμός και πάλι από παλιές και νέες ταινίες στο εμπορικό κινηματογραφικό κύκλωμα κι ενώ ο νέος Ιντιάνα Τζόουνς καταγράφει άκρως θετική πορεία στα ταμεία.

author-image Κωνσταντίνος Καϊμάκης

Γιος

Από τις νέες πρεμιέρες ο «Γιος» του Φλόριαν Ζέλερ (όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου για τον προ διετίας «Πατέρα» με τον επίσης οσκαρικό νικητή Άντονι Χόπκινς) ίσως έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οικογενειακό δράμα που θα σας συγκινήσει και με το δέλεαρ της εξαιρετικής ερμηνείας του Χιου Τζάκμαν ο οποίος προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα Α ρόλου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Τα πάνω κάτω

Μια πειραγμένη γαλλική κομεντί από τον Λουί Γκαρέλ (ο οποίος γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί) είναι το ημι-αυτοβιογραφικό «Τα πάνω κάτω» που ήταν η μεγάλη έκπληξη στα Σεζάρ καθώς προτάθηκε για 11 βραβεία.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Ο Τέταρτος Επιβάτης

Το ισπανικό «Ο Τέταρτος Επιβάτης» είναι ότι ακριβώς δηλώνει ο τίτλος της: μια κωμωδία παρεξηγήσεων με εξωφρενικές καταστάσεις που έγινε μεγάλη εμπορική επιτυχία στην χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου.
Κριτική και αίθουσες προβολής

The book club: Το επόμενο κεφάλαιο

Η χολιγουντιανή κομεντί «The book club: Το επόμενο κεφάλαιο» παίρνει λάμψη από τις σπουδαίες σταρ του παρελθόντος Φόντα- Κίτον- Μπέργκεν- Στίνμπεργκεν που αποδεικνύουν ότι ακόμη περνά η μπογιά τους.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα

Το θρίλερ τρόμου «Παγιδευμένη ψυχή: Η πορφυρή πόρτα» είναι σκηνοθετημένο από τον πρωταγωνιστή Πάτρικ Γουίλσον που φαίνεται ότι έχει πάρει το…σκονάκι του από τον δημιουργό της σειράς Τζέιμς Γουάν.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Resident evil: Death island

Το animation «Resident evil: Death island» του Εϊτσίρο Χασούμι με βασικούς χαρακτήρες κάποια πεινασμένα ζόμπι προφανώς και δεν απευθύνεται σε μικρά παιδιά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ακόμη κι ο Τοτός έγινε ταινία. Η γαλλική κωμωδία «Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;» περιέργως προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Μεγάλος Λεμπόφσκι

Αγαπημένη κωμωδία ο «Μεγάλος Λεμπόφσκι» των αδελφών Κοέν, χάρισε στον Τζεφ Μπρίτζες την πιο απολαυστική ερμηνεία του που πλέον έχει γίνει σήμα κατατεθέν του συμπαθή σε όλους Αμερικανού σταρ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Γυναίκα με την λεοπάρδαλη

Κορυφαία επανέκδοση η «Γυναίκα με την λεοπάρδαλη» είναι μια υποδειγματική σκρούμπολ κωμωδία του Χάουαρντ Χοκς με ηλεκτρισμένους διαλόγους μεταξύ Κάθριν Χέπμπορν και Κάρι Γκραντ.
Κριτική και αίθουσες προβολής

Πάθος

Τέλος, το «Πάθος» του Ζαν Λικ Γκοντάρ είναι γυρισμένο το 1982 και αφορά σε άλλη μια επιστροφή του σκηνοθέτη στη μυθοπλασία αφήνοντας για λίγο τα πειραματικά σχέδια του στην άκρη.
Κριτική και αίθουσες προβολής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Indiana Jones και ο δίσκος του πεπρωμένου12.09.2018

Περισσότερα από Οι ταινίες της εβδομάδας
VIMA_WEB3b