MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Μουσικές, camping και παρεΐστικη ατμόσφαιρα: Μουσικά φεστιβάλ στην Ελλάδα που πρέπει να ανακαλύψεις

Συγκεντρώσαμε τα κορυφαία μουσικά φεστιβαλ που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι σε βουνά, παραλίες και άλλους υπαίθριους χώρους.

Ειρήνη Δερμιτζάκη | 05.07.2023

Μια λίστα με τα πιο hot καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθούν σε διάσπαρτους προορισμούς ανά την Ελλάδα και αποτελούν την ιδανική αφορμή για συντομες ή πολυήμερες εξορμήσεις!

MuSifanto στην Σίφνο

Το Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Musifanto επιστρέφει για μία απολαυστική και ιδιάιτερη εβδομάδα στη Σίφνο. Τα πρώτα events έχουν ξεκινήσει ήδη απο τις 4 Ιουλίου, ενώ μέχρι τις 10 Ιουλίου το MuSifanto προσκαλεί όσους το προτιμήσουν, να αγκαλιάσουν την κλασική πτυχή της μουσικής και να μάθουν περισσότερα για αυτήν. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε με αναγεννησιακό αέρα, με την συναυλία των μπαρόκ Canto Soave, ενώ ακολουθεί μία πλούσια γκάμα συναυλιών, ρεσιτάλ αλλά και μουσικών σεμιναρίων για όλες τις ηλικίες, απο καταξιωμένους καλλιτέχνες. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερα το πρόγραμμα εδώ.
Η είσοδος σε όλα τα events είναι ελεύθερη.

Γιορτές της Γης | Earth Festival στη Βλάστη Κοζάνης

Η διοργάνωση μας ενημερώνει εξ αρχής· δεν πρόκειται για φεστιβάλ, αλλά για περιπέτεια. Το Earth Festival, το οποίο πραγματοποιείται στο χωριό Βλάστη της Κοζάνης απο 5 έως 9 Ιουλίου, μας προτρέπει να κάνουμε αποτοξίνωση απο τα κινητά μας, να πάρουμε ζακέτα και όλη τη θετική μας ενέργεια.  Σε  κλίμα ευφορίας και πεντακάθαρου αέρα, η πρώτη μέρα των Γιορτών της Γης θα ξεκινήσει με γλέντι στην πλατεία της Βλάστης με τους Ρουμπαγιάτ να δίνουν παλμό. Στο πέρας του φεστιβάλ θα εμφανιστούν επίσης μεταξύ άλλων τα πάντα ξεσηκωτικά μουσικά σχήματα Γκιντίκι, Κωγιαμάν και Banda Entopica, o ζεν Φοίβος Δεληβοριάς, οι Θραξ Πανξ, Bojan Krstic και Κοινοί Θνητοί. Την “τελετή λήξης” των Γιορτών αναλαμβάνουν οι Δρομολάγνοι σε ένα αξέχαστο πάρτι στο Βουνό.
5-9 Ιουλίου
Προπώληση: 3ήμερα early birds: 25€ (limited), 3ήμερα: 30€ (μέχρι και Πέμπτη 6/7), Είσοδος: 12€/ημέρα, 30€/3 ημέρες
Πληροφορίες & σημεία προπώλησης εδώ.

5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ»
Δελφοί, Photo by Daria Nepriakhina 🇺🇦 on Unsplash

Δελφοί, Photo by Daria Nepriakhina 🇺🇦 on Unsplash

Το 5ο Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» δηλώνει και φέτος το παρόν, με μουσικά δρώμενα σε ποικίλα μέρη του νομού Φωκίδας. Ξεκίνησε δυναμικά με τη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και συνεχίζει με μουσικές και θεατρικές εμφανίσεις αξιόλογων καλλιτεχνών. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ, το οποίο σιγα σιγά μετατρέπεται σε θεσμό, περιλαμβάνει το απολαυστικό δίδυμο του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Βίκυς Καρατζόγλου (6 Ιουλίου, Ιτέα), τους εξαιρετικούς Δημήτρη Μπάση & Kalliope (23 Ιουλίου, Άμφισσα), τον Κώστα Μακεδόνα με την συντροφιά της Χριστιάννας Γαλιάτσου (8 Αυγούστου, Ερατεινή), τους gyspsy jazz Gadjo Dilo (9 Αυγούστου, Γαλαξίδι), ένα αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο από τους Κώστα Τριανταφυλλίδη και Ανδριάνα Μπάμπαλη (10 Αυγούστου, Λιδωρίκι) και κλείνοντας το φρέσκο ντουέτο των Θοδωρή Κοτονιά και Σαββέρια  Μαργιολά (12 Αυγούστου, Αρτοτίνα).
Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες για το φεστιβάλ και τα εισιτήρια εδώ.

Fiesta Voio Festival

Μία νεότερη διοργάνωση είναι αυτή του Fiesta Voio Festival, το οποίο για δεύτερη χρονιά λαμβάνει χώρα στο Μικρόκαστρο, μόλις 32 χιλιόμετρα μακριά από την Κοζάνη, 13-16 Ιουλίου. Ακριβώς στις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα, σε ένα ρομαντικό και κατάφυτο μέρος, το μουσικο-κατασκηνωτικό φεστιβάλ, μας δελεάζει για μία αξέχαστη μελωδική και όχι μόνο εμπειρία. Προβλέπεται ένα φάσμα πολλά υποσχόμενων δραστηριοτήτων, όπως ιππασία, zipline και canoe kayak στον δροσερό Αλιάκμονα. Κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα παραβρεθούν είναι οι Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Γιάννης Αγγέλακας & 100°C, Bloody Hawk, Planet of Zeus, Εθισμός και πολλοί άλλοι. Εξερευνήστε το πρόγραμμα εδώ.
13-16 Ιουλίου
Τιμή ολοήμερου εισιτηρίου: 15 ευρώ
Τιμή 4ήμερου εισιτηρίου: 40 ευρώ

10ο Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας

Αν είστε σε mood «να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια», το επόμενο φεστιβάλ σίγουρα σας ενδιαφέρει. Το 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Αρβανίτσας, διοργανώνεται και φέτος από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο στο οροπέδιο Αρβανίτσα, στους πρόποδες του βουνού των Μουσών, του Ελικώνα. Απο τις 14 έως και τις 16 Ιουλίου το φεστιβάλ σας προσκαλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι που σίγουρα θα σας «ανεβάσει» (δεν είναι και λίγο 1000 μέτρα υψόμετρο). Φέτος, για τα 10α γενέθλιά του, θα το τιμήσουν ονόματα και σχήματα όπως οι Θραξ Πανξ, Λόγος Τιμής, Εισβολέας, Γιάννης Χαρούλης, Ματούλα Ζαμάνη, Μαρίνα Σπανού, Social Waste, Χατζηφραγκέτα και η λίστα συνεχίζεται. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
14, 15, 16 Ιουλίου
Προπώληση: Τριήμερο – 30 ευρώ, Μονοήμερο – 15 ευρώ
Ταμεία Φεστιβάλ: Τριήμερο – 40 ευρώ, Μονοήμερο – 20 ευρώ

Φεστιβάλ Βωβούσας στο Ζαγόρι

Φωτογραφία από το Vovousa Festival 2018, photo: George Dretsis

Και για όσους έχουν απαυδήσει με τον καύσωνα και θέλουν λίγη ορεινή δροσούλα, το 9ο Φεστιβάλ Βωβούσας στο Ζαγόρι είναι εδώ κι αυτό το καλοκαίρι. Από τις 15 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αυγούστου, η διοργάνωση μας υπόσχεται μία αξέχαστη εμπειρία που εκτός από τις καθιερωμένες μουσικές εκδηλώσεις, θα περιλαμβάνει αναζωογονητικές δραστηριότητες όπως πεζοπορικές εξορμήσεις και κυνήγι τρούφας. Όλα αυτα, πρεσβεύοντας πάντα τον ιερό σκοπό της προστασίας του περιβάλλοντος. Όσοι το προτιμήσετε, θα απολαύσετε μουσικά ακούσματα της ηπειρωτικής Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων μέσω του μουσικού σχήματος των Fractals, αλλά και του Σάββα Μεταξά. Bonus points αν πάτε και στο διήμερο πανηγύρι για τη γιορτή της Βωβούσας με παραδοσιακά όργανα και χορούς (πραγματοποιείται στο πλαίσιο του φεστιβάλ).
Ανακαλύψτε περισσότερα για το πλούσιο πρόγραμμα εδώ.

Sani Festival στην Χαλκιδική


Σαν την Χαλκιδική δεν έχει και σαν το Sani Festival 2023 αδιαμφισβήτητα δεν έχει, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα φεστιβάλ του καλοκαιριού. Και αυτό γιατί, φέτος,  από τις 15 Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου το φεστιβάλ φλερτάρει με ποικίλα ακούσματα, κυρίως ποπ, ροκ και απαλή τζαζ και με ένα ασυναγώνιστο line up, στο οποίο συναντάμε καταξιωμένους καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης. Ανάμεσα στα πασίγνωστα ονόματα είναι κορυφαίος Σταύρος Ξαρχάκος, αλλά και οι Dianne Reeves, Bonnie Tyler & Chris Norman, Sarah Brightman, UB40 ft. Ali Campbell, Tom Odell και Jan Garbarek Group ft. Trilok Gurtu. Μία μοναδική συνύπαρξη σε μία μοναδική τοποθεσία.
15 Ιουλίου έως 26 Αυγούστου
Περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Γέφυρες της Μουσικής: Το Μέγαρο “ταξιδεύει” ξανά στη Βόρεια Εύβοια με όχημα τη μουσική12.09.2018

Portitsa Festival στα Γρεβενά

Το εντυπωσιακό φαράγγι στην Πορτίτσα, πηγή: Portitsa Festival/facebook

Μόλις μερικά χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης των Γρεβενών, στο Σπήλαιο Γρεβενών διοργανώνεται μόλις για 2η φορά το Φεστιβάλ της Πορτίτσας από 17 έως 23 Ιουλίου. Προβλέπεται μία βδομάδα γεμάτη με ενδιαφέροντα events και δραστηριότητες και φυσικά εκλεκτούς μουσικούς καλεσμένους. Το Σπήλαιο, αλλά και το φαράγγι της Πορτίτσας, πλούσια σε ιδιαίτερα είδη χλωρίδας και πανίδας είναι από τα μέρη που δεν πρέπει να λείπουν από το καλοκαιρινό bucket list μας. Το ίδιο ισχύει και για τους: Δημήτρη Μυστακίδη, Μαρία Παπαγεωργίου, Manitarock, Εισβολέα, Vodka Juniors, The Banksters, Kepe & Zebra Blue, Social waste, Naxatras και Babo Koro. Σε μία bonus συναυλία στις 31 Ιουλίου, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου θα κλείσει τον κύκλο του φετινού φεστιβάλ.
17-23 & 31 Ιουλίου
Εισιτήρια:
μονοήμερο 15 , τριήμερο 37

11ο(+2) Φεστιβάλ Πόζαρ

Πλάι σε ένα τοπίο που μοιάζει λες και βγήκε από την “Γαλάζια Λίμνη”, δυτικά της Αριδαίας, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Πόζαρ, στην όαση των ομώνυμων ιαματικών λουτρών. Ένα από τα ομορφότερα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ελλάδας, μεταξύ άλλων λόγω του μαγευτικού καταπράσινου φαραγγιού, αλλά και των τιρκουάζ υδάτων των λουτρών Πόζαρ. Από 21 έως και 23 Ιουλίου, όσοι πιστοί προσέλθουν, θα μπορέσουν να κατασκηνώσουν κατά μήκος του φαραγγιού, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, απολαμβάνοντας τη φύση το πρωί και το πιο ελιτ line up το βράδυ. Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γιάννης Χαρούλης, Χατζηφραγκέτα, Σωκράτης Μάλαμας, Villagers Of Ioannina City και Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα είναι εκεί για ένα τριήμερο «φωτιά», ακριβώς όπως μας δηλώνει άλλωστε, η σλάβικη λέξη «πόζαρ».
21, 22, 23 Ιουλίου
Εισιτήρια εδώ
Τιμή μονοήμερου εισιτηρίου: 17 ευρώ

Τιμή τετραήμερου εισιτηρίου: 40 ευρώ
Τιμή εισιτηρίου σκηνής (2-4 άτομα): 5 ευρώ

7ες Διεθνείς μουσικές ημέρες Καλαμάτας

Hernán, Mouza, Sdoukos, Rahmatulla. Φωτ.: Angel Sifontes

Το φεστιβάλ Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά με ένα πλούσιο και δεξιοτεχνικό συναυλιακό πρόγραμμα, γεμάτο αντιθέσεις, φρεσκάδα και δυναμισμό, καθώς και masterclasses διεθνούς εμβέλειας με καταξιωμένους μουσικούς από την Ευρώπη. Η πρεμιέρα του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου με το Πιάνο Τρίο Isimsiz, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναυλίες από το σύνολο Ex Silentio, την ταλαντούχα νέα πιανίστα Αγγελική Γιαννοπούλου, τον Pablo Hernan Benedi, το καλαματιανό σύνολο Moving Band, την, πολυβραβευμένη βιολονίστα Charlotte Spruit και πολλούς άλλους. Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.
Από 25 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου
Είσοδος ελεύθερη

13o Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας

ΑΣΟ Παμίσου

Ένας επιπλέον λόγος να επισκεφτείς την Καλαμάτα φέτος είναι το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας που λαμβάνει χώρα για 13η χρονιά πλάι στο φράγμα Παμίσου, στον Πολυχώρο ΑΣΟ Παμίσου ΑΡΙΣ. Ένα εκρηκτικό τριήμερο, στις 28, 29 και 30 Ιουλίου, γεμάτο μουσική, πάρτι, αλλά και πολλές διαφορετικές δραστηριότητες που παρέχει η διοργάνωση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από αναρίχηση, dirt bikes, παιδικά εργαστήρια, μέχρι χορό και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Γιάννης Αγγέλακας & 100°C, Λόγος Τιμής, Ματούλα Ζαμάνη, Χατζηφραγκέτα, Γιαγκίνηδες, Σωκράτης Μάλαμας, Novel 729 και Γκιντίκι θα είναι εκεί για να τραγουδήσουν τις επιτυχίες που όλοι αγαπάμε.
28-30 Ιουλίου
Τιμή μονοήμερου εισιτηρίου: 14 ευρώ
Τιμή τετραήμερου εισιτηρίου : 35 ευρώ

Chania Rock Festival στα Χανιά


Καλοκαίρι και Κρήτη είναι ήδη ένα πολύ ωραίος συνδυασμός. Καλοκαίρι και Chania Rock Festival είναι ακόμα καλύτερος. Για 21η χρονιά το Chania Rock Festival μας προσκαλεί στην όμορφη πόλη των Χανίων για ένα αξέχαστο διήμερο στις 29 και 30 Ιουλίου. Την πρώτη μέρα στη σκηνή θα βρεθούν οι βασιλιάδες του σκοτεινού gothic metal, Paradise Lost, ο Geoff Tate με ένα συγκλονιστικό tribute στο Operation: Mindcrime, 0 ενεργητικός frontman και κιθαρίστας των Rotten Christ, Sakis Tolis, οι ανατρεπτικοί Prince of Lilies και οι Passengers in Panic, ενώ τη δεύτερη μέρα τη σκυτάλη θα πάρουν ο απολαυστικός Παύλος Παυλίδης μαζί με τους Hotel Alaska, τα Κίτρινα Ποδήλατα, οι Hemingways και οι Marios Politis and the Storytellers. Στο διάστημα που ακολουθεί αναμένεται να ανακοινωθούν επιπλέον μπάντες για την δεύτερη ημέρα. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ
29 & 30 Ιουλίου
Προπώληση: εισιτήριο για 1η μέρα – 34,25 €, εισιτήριο για 2η μέρα – 18,20 €

Los Almiros Festival #TheLastDance


Φέτος, το Los Almiros Festival στον Αλμυρό Βόλου, έπειτα από τέσσερα χρόνια απουσίας, επιστρέφει για μία τελευταία χρονιά, καθώς ρίχνει την αυλαία του και προσκαλεί τον κόσμο να τα «σπάσει» άλλη μια φορά, για έναν τελευταίο χορό. Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 2 έως και τις 5 Αυγούστου, ενώ τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν, θα συνοδεύσουν διάφορες δραστηριότητες που θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Μερικοί από τους ερμηνευτές που έχουν επιβεβαιωθεί είναι οι Los Fastidios, Βουκολική Διαταραχή, Γιάννης Αγγέλακας & 100°C, Nightstalker, Fundracar, Soviet Soviet, Βέβηλος, 1000mods, ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ, Villagers of Ioannina City, Colour Haze. Μείνετε συντονισμένοι για ακόλουθες ανακοινώσεις εδώ.
2, 3, 4, 5 Αυγούστου
Η είσοδος για όλες τις μέρες είναι δωρεάν.

River Party Festival στο Νεστόριο Καστοριάς

Το River Party Festival, το απόλυτο καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ελλάδα, κάνει reboot φέτος ανανεωμένο. Αν είστε λάτρης της φύσης, της καλής μουσικής, των εναλλακτικών εμπειριών, τότε πρόκειται για μια ιδανική επιλογή. Τέσσερις μέρες, από τις 3 έως τις 6 Αυγούστου, για 43η χρονιά στο ορεινό Νεστόριο Καστοριάς, με συντροφιά τα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμιού, την καταπληκτική θέα, τις παλιές και νέες παρέες και φυσικά τους απολαυστικούς καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν το φετινό μουσικό πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων θα βρεθούν στη σκηνή του φεστιβάλ οι Locomondo, 1000MODS, Ματούλα Ζαμάνη, Νατάσα Μποφίλιου, Φοίβος Δεληβοριάς, Έλενα Παπαρίζου, Κοινοί Θητοί, Mazoha, Κούπες, Μικρός Κλέφτης x Tsaki. Δείτε αναλυτικά το εντυπωσιακό line-up εδώ.
3, 4, 5 Αυγούστου
Ενιαίο Εισιτήριο: 60 ευρώ
Το κάμπινγκ στα πλαίσια του φεστιβάλ είναι δωρεάν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPeggy Gou: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την “πιο cool DJ του κόσμου” πριν το live στην Αθήνα12.09.2018

10ο Μουσικό Φεστιβάλ στην Ελάτεια Φθιώτιδος

Στον  νομό Φθιώτιδος και συγκεκριμένα στην καταπράσινη Ελάτεια, θα λάβει χώρα το 10ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας, 4 έως 6 Αυγούστου. Ένας προορισμός με πλούσια βλάστηση, στο οποίο κυριαρχούν τα πλατάνια και τα δροσερά ρυάκια, στους πρόποδες του βουνού Καλλίδρομο και με εκπληκτική θέα τις κορυφές του Παρνασσού. Στην περιοχή Αλωνάκι, την πρώτη ημέρα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους μοναδικούς, Θανάση Παπακωνσταντίνου και  Μίλτο Πασχαλίδη. Την επόμενη μέρα, τη σκυτάλη παίρνουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και το μουσικό σχήμα Γκιντίκι και το φεστιβάλ θα κλείσουν ο εκρηκτικός Εισβολέας με την μπάντα του και ο αγαπημένος Σωκράτης Μάλαμας.
4, 5, 6 Αυγούστου
Εισιτήρια: μονοήμερο – 17 ευρώ, τριήμερο με κάμπινγκ: 42 ευρώ, τριήμερο χωρίς κάμπινγκ χωρίς κάμπινγκ: 40 ευρώ

Long Beach Festival στην Πύδνα Πιερίας

Σε μία σχεδόν μαγική τοποθεσία θα στηθεί και φέτος η σκηνή του Long Beach Festival στη Πύδνα Πιερίας. Συγκεκριμένα με σημείο αναφοράς το Terra Republic, το φεστιβάλ έχει σκοπό να φέρει κοντά ανθρώπους απο όλη την Ελλάδα, αλλά και απο τα Βαλκάνια. Με την έντεχνη διάθεση του μοναδικού Θανάση Παπακωνσταντίνου, τη μέταλ διάσταση των εκρηκτικών Rotting Christ και την ασύγκριτη ενέργεια των Exarsis, Sense of Fear και πολλών άλλων σχημάτων και καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σύντομα, το Long Beach Festival μας προσκαλεί σένα ξέφρενο διήμερο πάρτι, 5 & 6 Αυγούστου με θέα τους πρόποδες των Πιέριων ορών, αλλά και τα γαλάζια νερα του Θερμαϊκού.
5 & 6 Αυγούστου
Πληροφορίες και ανακοινώσεις εδώ.

Samos Young Artists Festival στο Αρχαίο θέατρου Πυθαγορείου

(c) Schwarz Foundation, 2021. Φωτογραφία: Kevin Dalferth

Το Samos Young Artists Festival έρχεται για 13η χρονιά στο Αρχαίο θέατρου Πυθαγορείου και προσκαλεί μουσικούς από όλον τον κόσμο απο τις 7 έως τις 13 Αυγούστου σε ένα πολυεπίπεδο μουσικό ταξίδι που θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες όλων. Είκοσι καλλιτέχνες θα συναντηθούν σε μία πανδαισία μουσικών ερεθισμάτων που κυμαίνονται απο βραζιλιάνικη τζαζ και τα ισπανικά λαϊκά τραγούδια, έως και το αργεντίνικο τάνγκο και την όπερα.
Πληροφορίες για το αναλυτικότερο πρόγραμμα θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα εδω.

11ο Festival Vrisis Tirnavou


Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τύρναβος είναι άπιαστος όταν πρόκειται για γιορτές, πανηγύρια και γλέντια – εκεί ξέρουν να διασκεδάζουν κι αυτό βγαίνει προς τα έξω. Για αυτό το 11ο Φεστιβάλ Βρύσης Τυρνάβου δεν πρέπει να λείπει από τη λίστα των καλοκαιρινών σας εξορμήσεων. Στις 24-26 Αυγούστου, η παρέα στον Τύρναβο μας υπόσχεται ένα γκρουβάτο και περιπετειώδες τριήμερο με εκλεκτούς καλεσμένους. Κάποιοι από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν είναι οι Social Waste, οι Villagers of Ioannina City, Jae love Maria, Vodka Juniors, Telma, Super Stereo και Pagan.
24, 25 & 26 Αυγούστου
Πληροφορίες για εισιτήρια και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b