MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι 12 πιο όμορφες πολύχρωμες παραλίες του κόσμου – Ανάμεσά τους και δύο ελληνικές

Το Tripadvisor παρουσιάζει 12 παραλίες γεμάτες χρώμα σε όλο τον κόσμο που μαγεύουν τους τουρίστες. Δείτε ποιες ελληνικές παραλίες μπήκαν στη λίστα.

Photo by Nathan Jennings on Unsplash
Photo by Nathan Jennings on Unsplash
Monopoli Team

Υπάρχουν κάποιες παραλίες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Παραλίες με μαύρη, ροζ, κόκκινη ακόμα και πράσινη άμμο, οι οποίες προσφέρουν ένα διαφορετικό σκηνικό για να απολαύσει κανείς το μπάνιο του. Το Tripadvisor δημοσίευσε μια λίστα με 12 από τις εντυπωσιακές πολύχρωμες παραλίες σε όλο τον κόσμο που μαγεύουν τους τουρίστες. Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο ελληνικές: η παραλία της Περίσσας στη Σαντορίνη και το Ελαφονήσι στην Κρήτη. Ακολουθεί ολόκληρη η πολύχρωμη λίστα του Tripadvisor.

Παραλίες με μαύρη άμμο

Punalu’u, Pahala, Χαβάη

Η παραλία Punalu’u βρίσκεται στο Μεγάλο Νησί της Χαβάης και αποτελεί καταφύγιο για τις πράσινες θαλάσσιες χελώνες που απειλούνται με εξαφάνιση. Η συγκεκριμένη παραλία δημιουργήθηκε από τη λάβα ενός ηφαιστείου που έφτασε μέχρι τον ωκεανό και για το λόγο αυτό είναι… κατάμαυρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕικαστικός περίπλους στο ελληνικό καλοκαίρι: Οι εκθέσεις που θα επισκεφτούμε στα νησιά12.09.2018

Honokalani, Hana, Χαβάη

Η παραλία Honokalani είναι ένα άλλο στολίδι της Χαβάης, που βρίσκεται στο Wai’anapanapa State Park. Η διαδρομή ως την παραλία είναι από μόνη της μια περιπέτεια. Βρίσκεται κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου Hana, ενός δρόμου 100 χλμ. που περνάει από τα αξιοθέατα του νησιού και έχει πάνω από 600 στροφές.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Ejekt 2023: H Florence περπάτησε μαγικά στην πλατεία Νερού12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b