MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Airbnb: Τώρα μπορείτε να κάνετε διακοπές στην πραγματική ροζ βίλα της Barbie

H ροζ έπαυλη της Barbie, στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια, προσφέρεται προς ενοικίαση μέσω της Airbnb. Με οικοδεσπότη τον Ken, η βίλα προσφέρεται για δύο ξεχωριστές διανυκτερεύσεις των δύο ατόμων στις 21 και 22 Ιουλίου, ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας.

Monopoli Team

Aκριβώς στην ώρα για την κυκλοφορία της επερχόμενης ταινίας «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ αυτό το καλοκαίρι, ένα ακίνητο που θα μπορούσε να είναι η πραγματική βίλα της πλαστικής ντίβας εμφανίστηκε πάλι στις καταχωρίσεις της Airbnb.

Έχοντας υποστεί ένα εκτενές «λίφτινγκ», η ροζ έπαυλη στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια προσφέρεται ξανά προς ενοικίαση μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας. Το παραθαλάσσιο αρχοντικό προσφέρεται για δύο μεμονωμένες «φούξια αποδράσεις» μιας νύχτας για έως δύο άτομα τη φορά.

Όπως είναι φυσικό, οι κρατήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Ιουλίου για να συμπέσουν με την πρεμιέρα της ταινίας. Οικοδεσπότης δεν είναι άλλος από το αγόρι της Barbie, τον Ken, οπότε η κατοικία είναι γεμάτη από τα αγαπημένα του πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Tom Cruise θέλει να δεις την «Barbie» και τον «Oppenheimer» στα σινεμά12.09.2018

«Όλοι έχουμε όνειρα και η Barbie είναι αρκετά τυχερή που έχει ένα σπίτι γεμάτο από αυτά», γράφει ο Ken στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Airbnb. «Αλλά τώρα, είναι η σειρά μου και ανυπομονώ να φιλοξενήσω καλεσμένους μέσα σε αυτόν το μοναδικό, τολμώ να πω, χώρο».

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ίντι εσύ σούπερ σταρ!12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b