MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Tom Cruise θέλει να δεις την «Barbie» και τον «Oppenheimer» στα σινεμά

Αν και η νέα του ταινία «Mission: Impossible — Dead Reckoning, Part One» θα κυκλοφορήσει σε λίγες εβδομάδες στους κινηματογράφους, ο διάσημος ηθοποιός προτρέπει τους θαυμαστές του να αγοράσουν εισιτήρια για τον «ανταγωνισμό», συμπεριλαμβανομένων της «Barbie» και του «Oppenheimer».

Tom Cruise: Ο διάσημος ηθοποιός θέλει να δεις την «Barbie» και τον «Oppenheimer» στα σινεμά
Monopoli Team

Ο Tom Cruise φαίνεται πως θέλει πραγματικά να δούμε στα σινεμά το «Ιντιάνα Τζόουνς και ο Δίσκος του Πεπρωμένου», την «Barbie» και το «Oppenheimer». Παρά το γεγονός πως το δικό του blockbuster, «Mission: Impossible — Dead Reckoning, Part One»θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ο Αμερικανός σταρ προτρέπει τους φαν να “τσεκάρουν” τον καλοκαιρινό κινηματογραφικό ανταγωνισμό.

Τι έγραψε από τον επίσημο λογαριασμό του:

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνοδευόμενη από φωτογραφίες του ίδιου με τον σκηνοθέτη του Mission: Impossible 7, Christopher McQuarrie, κρατώντας εισιτήρια μπροστά από τις αφίσες των τριών “αντιπάλων” του, έγραψε:

«Αυτό το καλοκαίρι τα σινεμά θα είναι γεμάτα με εξαιρετικές ταινίες για να δείτε. Αυτές είναι μόνο μερικές που ανυπομονούμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη. 

Συγχαρητήρια στον Harrison Ford, για τα 40 χρόνια Indiana Jones, έναν από τους πιο εμβληματικούς ήρωες στην κινηματογραφική ιστορία. Μας χάρισες αμέτρητες ώρες διασκέδασης. 

Αγαπώ τις διπλές προβολές, και δεν γίνονται περισσότερο εκρηκτικές (ή περισσότερο ροζ) από ότι με τον “Oppenheimer” του Christopher Nolan και την “Barbie” της Greta Gerwig». 

Το μήνυμα υποδεικνύει ότι ο Cruise, για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να σώσει το καλοκαιρινό box office, αυτή τη φορά φέρνοντας μαζί στη συζήτηση και άλλες ταινίες. Ενώ, έρχεται σχεδόν ένα μήνα μετά από δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αμερικανό ηθοποιό “οργισμένο” για το γεγονός ότι το «Oppenheimer» θα “καταλάβει” με την κυκλοφορία του όλες τις IMAX κινηματογραφικές αίθουσες αφήνοντας απ’ έξω το «Mission Impossible 7».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ίντι εσύ σούπερ σταρ!12.09.2018

Το προηγούμενο έτος η ταινία του Tom Cruise «Top Gun: Maverick» γνώρισε τεράστια επιτυχία κάνοντας 1.5 δις δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως με τον Steven Spielberg να σχολιάζει πως «έσωσε το Χόλυγουντ».  

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b