MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Le ChouChou: H SS24 συλλογή του Jacquemus ήταν φόρος τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη Μαρία Αντουανέτα

Lady Di, Μαρία Αντουανέτα, Kendall Jenner, Gigi Hadid και «ας φάνε παντεσπάνι».

Monopoli Team

Για τη συλλογή SS24, o Jacquemus είχε ένα μήνυμα προς όλους μας: «Ας φάνε παντεσπάνι», κι ας μην ξεστόμισε ποτέ αυτήν τη φράση η Μαρία Αντουανέτα. Στο Παλάτι των Βερσαλλιών, οι καλεσμένοι συνάντησαν μία σειρά από λευκές βάρκες, οι οποίες ήταν στην πραγματικότητα οι θέσεις τους. Από εκεί, παρακολούθησαν το show που τους άλλαξε τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Jacquemus αποτυπώνει την «εμμονή» του με τον Karl Lagerfeld σε ένα τρυφερό video12.09.2018

Με φρου-φρου, τούλι και δαντέλα, το ένα κομμάτι της συλλογής που ονομάζεται Le ChouChou, «φώναζε» Μαρία Αντουανέτα, αλλά πιο σύγχρονη –σαν να έβγαινε έξω ως το πρωί, το 2023, στα πριβέ κλαμπ που θα σύχναζε. Τα bralettes και τα mini-crinis είχαν κάτι από Vivienne Westwood, ενώ στα mood boards του backstage, υπήρχαν φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana, η επιρροή της οποίας φάνηκε αργότερα, στα τελευταία looks του show με το σιφόν, τις λεπτομέρειες που σίγουρα προέρχονταν από το διάσημο revenge dress, τον τρόπο που τα μοντέλα κρατούσαν τις τσάντες τους.

Φυσικά και δεν έλειπε κανείς από την επίδειξη, το runway της οποίας είχε μήκος 400 μέτρα. Τα μοντέλα, ανάμεσα στα οποία ήταν η Kendall Jenner και η Gigi Hadid, χρειάστηκαν μερικά λεπτά για να φτάσουν στο τέλος, ενώ το έκαναν να φαίνεται εύκολο. Στις βάρκες, τις θέσεις τους πήραν μεταξύ άλλων η Emily Ratajkowski, η Adele Exarchopoulos και οι Beckhams, η Monica Bellucci και το supermodel των ‘90s, Laetitia Casta.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJacquemus: Ο «βασιλιάς» των pop-ups κάνει κατάληψη στη Galeries Lafayette με ένα τεραστίων διαστάσεων πρότζεκτ12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b