MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Jacquemus: Ο «βασιλιάς» των pop-ups κάνει κατάληψη στη Galeries Lafayette με ένα τεραστίων διαστάσεων πρότζεκτ

Ο Simon Porte Jacquemus κάνει άνω κάτω την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Μέχρι τις 2 Απριλίου, ο γνωστός Γάλλος σχεδιαστής στήνει μια καθηλωτική εμπειρία για το κοινό στην καρδιά της Galeries Lafayette.

Monopoli Team

Ο Simon Porte Jacquemus φαίνεται πως έχει την τιμητική του στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού. Κι αυτό γιατί ο γνωστός Γάλλος σχεδιαστής έχει κάνει μια μίνι κατάληψη στη Galeries Lafayette που έχει φτιάξει ένα τεραστίων διαστάσεων pop-up με δημιουργίες του.

Μέχρι τις 2 Απριλίου, στην καρδιά της Galeries Lafayette, εκεί όπου ο ίδιος εργαζόταν ως πωλητής σχεδόν δέκα χρόνια πριν, ο δημιουργός δίνει το δικό του ραντεβού με το κοινό του.

Πιο συγκεκριμένα, όποιος βρεθεί αυτές τις ημέρες στο Παρίσι και περάσει από το εμπορικό κέντρο θα πέσει πάνω σε διάφορα installations του Jacquemus, από ένα πλυντήριο, μέχρι μια τοστιέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔύο ημέρες στη Στέγη με τις νέες γυναίκες χορογράφους12.09.2018

Ο νέος pop-up χώρος που έχει δημιουργηθεί, επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν τη μάρκα στην πιο απτή της μορφή. Κατά την είσοδό τους στον χώρο, οι πελάτες αντικρίζουν μια γιγαντιαία τσάντα Bambino, το ίσως πιο χαρακτηριστικό κομμάτι και best seller του οίκου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

Σε άλλο σημείο της Galeries Lafayette, έχει στηθεί ένα γιγαντιαίο πλυντήριο ρούχων που έχει μετατρέπεται σε φωτογραφικό θάλαμο, επιτρέποντας στους επισκέπτες να τραβήξουν τις πιο εντυπωσιακές λήψεις για το προφίλ τους στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRolex: Γιορτάζει 20 χρόνια προσφοράς στον Πολιτισμό με ένα φεστιβάλ στην Αθήνα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b