MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Julian Sands: Λείψανα εντοπίστηκαν στα βουνά της Καλιφόρνια όπου εξαφανίστηκε ο ηθοποιός

Ανθρώπινα λείψανα εντοπίστηκαν από πεζοπόρους κοντά στο όρος Baldy της νότιας Καλιφόρνια, εκεί όπου εξαφανίστηκε προ μηνών ο ηθοποιός Julian Sands.

Photo credits: IMDB
Monopoli Team

Πεζοπόροι βρήκαν ανθρώπινα λείψανα σε ορεινή περιοχή της νότιας Καλιφόρνια, εκεί όπου εξαφανίστηκε πριν από πέντε μήνες ο Βρετανός ηθοποιός Julian Sands, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε περίπου στις 10 το πρωί του Σαββάτου 24 Ιουνίου, σε ερημική περιοχή κοντά στο όρος Baldy, και μεταφέρθηκε στο γραφείο του ιατροδικαστή, όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει νεκροψία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο.

Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έρευνα γύρω από την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλιφόρνια: Αγνοείται ο Βρετανός ηθοποιός Julian Sands12.09.2018

Υπενθυμίζεται πως ο 65χρονος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες “A Room with a View”, “The Killing Fields” και “Naked Lunch”, δηλώθηκε ως αγνοούμενος στις 13 Ιανουαρίου, αφότου το τελευταίο στίγμα του δόθηκε στο χιονισμένο βουνό Baldy, όπου είχε πάει για πεζοπορία.

Δεκαέξι έρευνες έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά από τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια του οποίου έχουν δαπανηθεί περισσότερες από 500 ώρες αναζητώντας τον Sands. Η πιο πρόσφατη απόπειρα για έρευνα έγινε στις 17 Ιουνίου, αλλά αποδείχθηκε άκαρπη.

Μια ημέρα πριν τον εντοπισμό του σώματος, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, η οικογένεια του ηθοποιού κοινοποίησε την πρώτη της δήλωση, μετά την εξαφάνιση του Sands. «Συνεχίζουμε να κρατάμε τον Julian στην καρδιά μας με έντονες αναμνήσεις από αυτόν ως έναν υπέροχο πατέρα, σύζυγο, εξερευνητή, λάτρη της φύσης και των τεχνών και ως έναν πρωτότυπο και συνεργάσιμο καλλιτέχνη».

Ο Julian Sands είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Evgenia Citkowitz και έχει τρία ενήλικα παιδιά.

Με πληροφορίες από Guardian.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b