MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Καλιφόρνια: Αγνοείται ο Βρετανός ηθοποιός Julian Sands

Ο Βρετανός ηθοποιός Julian Sands δηλώθηκε ως αγνοούμενος ενώ βρισκόταν σε πεζοπορία στα βουνά του Σαν Γκάμπριελ στην Καλιφόρνια, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Ο 65χρονος ηθοποιός, γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες «A Room with a View», «The Killing Fields» και «Naked Lunch», ζει στο Βόρειο Χόλιγουντ.

Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν από το απόγευμα της Παρασκευής (13/1) έναν χαμένο πεζοπόρο στην περιοχή Baldy Bowl στο όρος Baldy, μια δημοφιλή περιοχή για πεζοπόρους και σκιέρ, σύμφωνα με δηλώσεις των αστυνομικών αρχών. Τελικά οι αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν πως ο χαμένος πεζοπόρος είναι ο Julian Sands, το απόγευμα της Τετάρτης (18/1).

Οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα σε όλη την Καλιφόρνια παρεμποδίζουν σημαντικά την έρευνα γύρω από το όρος Baldy. Τα επίγεια συνεργεία διάσωσης αποσύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου για την ασφάλειά τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται με drone και ελικόπτερο όταν φυσικά ο καιρός το επιτρέπει.

Επιπλέον, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος χιονοστιβάδας στην περιοχή και οι αρχές συνιστούν στο κοινό να μείνει μακριά της.

Οι αρχές αναζητούν ακόμη έναν αγνοούμενο πεζοπόρο, τον Bob Gregory, από το Χόθορν της Καλιφόρνια, ο οποίος δηλώθηκε αγνοούμενος τη Δευτέρα στα βουνά Σαν Γκάμπριελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖαν Ντιλμάν: Τρίτη και τελευταία προβολή για την πολύκροτη ταινία της Σαντάλ Ακερμάν στον Άστορ12.09.2018

Σε μια συνέντευξή του 2018 στον Guardian, ο Sands είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και τη σημασία του να συνεχίζει να παίρνει μέρος σε νέες περιπέτειες καθώς γερνούσε. Σε μια άλλη συνέντευξή του το 2020, περιέγραψε τον εαυτό του ως τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο όταν βρίσκεται «κοντά σε μια κορυφή βουνού ένα κρύο πρωινό».

Σύμφωνα με τον ίδιο, είχε φτάσει μια φορά κοντά στον θάνατο όταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ενώ βρισκόταν για ορειβασία στις Άνδεις, έπεσε μια σφοδρή καταιγίδα πάνω από 20.000 πόδια την ώρα που βρισκόταν με άλλους τρεις ορειβάτες. «Ήμασταν όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Μερικοί που βρίσκονταν κοντά μας χάθηκαν. Ήμασταν πραγματικά τυχεροί», είχε διηγηθεί σε συνέντευξή του.

Με πληροφορίες από Guardian. 

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b