MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (24-25/06) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Ad Astra (2019)
author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το καλό πρόσωπο του Χόλιγουντ12.09.2018

Τηλεόραση

“Ad Astra” του James Gray: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Σάββατο 24/06

Ταινία επιστημονικής φαντασίας που κυκλοφόρησε το 2019 και πρωταγωνιστεί ο Brad Pitt. Η ταινία εκτυλίσσεται στο κοντινό μέλλον, όπου η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να εξερευνά τον διάστημα πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Ο Roy McBride, ένας αστροναύτης, αναλαμβάνει μια αποστολή για να ένα μυστηριώδες φαινόμενο. Ο πατέρας του, επίσης αστροναύτης, εξαφανίστηκε 30 χρόνια πριν κατά τη διάρκεια μιας παρόμοιας αποστολής. Καθώς ο Roy ταξιδεύει στα πέρατα του διαστήματος, ανακαλύπτει απειλές όχι μόνο για την αποστολή του, αλλά για όλη την ανθρωπότητα, αναζητώντας παράλληλα στην αλήθεια για τον πατέρα του.

“Criminal” του Ariel Vromen: OPEN στις 22.00, Σάββατο 24/06

Θρίλερ δράσης του 2016 που ακολουθεί την ιστορία ενός επικίνδυνου εγκληματία, του Τζέρικο Στιούαρτ (Kevin Costner), ο οποίος έχει την ικανότητα να μεταφέρει τις σκέψεις του σε άλλους ανθρώπους. Όταν ένας καταζητούμενος τρομοκράτης απειλεί την ασφάλεια του κόσμου, μια κυβερνητική οργάνωση αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία του Τζέρικο για να μεταφέρει τις αναμνήσεις ενός νεκρού αξιωματικού της CIA (Ryan Reynolds), με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να ανακτήσει πληροφορίες για την τοποθεσία του εγκληματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Στο στοιχείο τους”: Ο πρώτος non binary χαρακτήρας της Pixar είναι γεγονός12.09.2018

“Η Αποστολή” του Roland Joffé: COSMOTE CINEMA 1HD στις 23.15, Σάββατο 24/06

Δραματική ταινία δράσης που κυκλοφόρησε το 1986 και απέσπασε πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός Όσκαρ. Η ταινία διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα και εστιάζει σε δύο κεντρικούς χαρακτήρες: έναν Ισπανό ιερέα (Jeremy Irons) και έναν πρώην στρατιώτη (Robert De Niro). Ο ιερέας είναι αποφασισμένος να προστατεύσει μια αυτόνομη αποικία Ινδιάνων από την επιδρομή Πορτογάλων αποικιοκρατών, που θέλουν να κατακτήσουν τη γη τους. Ο πρώην στρατιώτης αναλαμβάνει τον ρόλο οδηγού και βοηθά στη προετοιμασία της μάχης.  Τα γεγονότα εξελίσσονται μέσα σε μια  επικίνδυνη ζούγκλα, όπου οι δύο άνδρες έρχονται αντιμέτωποι και με εσωτερικές συγκρούσεις. Στο σύνολο της, η ταινία εξετάζει θέματα όπως η θρησκεία, η προδοσία και ο συμβιβασμός.

“Βασικό Ένστικτο του Paul Verhoeven: ANT1 στις 00.00, Κυριακή 25/06

Αμερικανική ταινία θρίλερ που κυκλοφόρησε το 1992. Η ταινία ακολουθεί τον βίαιο ντετέκτιβ Nick Curran (Michael Douglas), ο οποίος ερευνά μια σειρά από στυγερούς φόνους που συνδέονται με τη διάσημη συγγραφέα εγκληματικής λογοτεχνίας Catherine Tramell (Sharon Stone). Καθώς ο Curran εμπλέκεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι εναντίον της Tramell, ανακαλύπτει ότι η γοητεία και η ευφυΐα της γυναίκας αυτής μπορούν να καταστρέψουν τα πάντα γύρω του.

Πλατφόρμες

“Φροντίστε μου τη Μάγια” του Henry Roosevelt στο NETFLIX

Μια νέα δραματική ταινία ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα στο Netflix και εξερευνά την ιστορία της μικρής Maya. Μια απελπισμένη οικογένεια από τη Φλόριντα διεκδικεί πίσω την κηδεμονία της 10χρονης Maya που πάσχει από μια περίεργη ασθένεια. Οι γονείς της κατηγορήθηκαν για παιδική κακοποίηση και προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητα τους.

“Η Βασίλισσα της Ισπανίας” του Fernando Trueba στο CINOBO

Δραματική κομεντί του 2016 με την Penelope Cruz. Η διάσημη ηθοποιός του σινεμά Μακαρένα Γρανάδα αποδρά από τη λάμψη και το γκλάμουρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του ’50 και επιστρέφει στις ρίζες της, στην Ισπανία, για να πρωταγωνιστήσει σε μια επική χολιγουντιανή ταινία ως η βασίλισσα Ισαβέλλα της Καστίλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Star Wars: Ahsoka” έρχεται αποκλειστικά στο Disney+12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b