MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Rosalia: Η έπαυλή της στη Βαρκελώνη – Ένα παλάτι 118 ετών

Στη συναυλία της στο Release Festival της Αθήνας τα έδωσε όλα. Όταν γυρίσει όμως στην Ισπανία, η Rosalia θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της στην εντυπωσιακή έπαυλή της αξίας 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Monopoli Team

Μετά την επική της εμφάνιση στη σκηνή του φετινού Release Festival, δεν υπάρχει μουσικόφιλος εκεί έξω που να μην έψαξε τουλάχιστον το όνομα ή τα κομμάτια της Rosalia τα τελευταία 24ωρα. H Ισπανίδα superstar ήταν η πρώτη headliner της συνεργασίας μεταξύ Release Athens και SNF Nostos, και αποθεώθηκε από το αθηναϊκό κοινό. Κι εκείνη όμως τα έδωσε όλα. Τραγούδησε, έτρεξε, ίδρωσε, έπεσε κάτω, ξανασηκώθηκε και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη για τις συναυλίες του καλοκαιριού.

Μπορεί, λοιπόν, η Rosalia να ίδρωσε κυριολεκτικά στην Αθήνα, ωστόσο είναι τυχερή γιατί επιστρέφοντας στην Βαρκελώνη θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες της στην έπαυλη που αγόρασε το 2022 με τον σύντροφό της και επίσης τραγουδιστή, Rauw Alejandro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑViva Rosalia: Η Rosalia έκανε “δική της” την Πλατεία Νερού και η Αθήνα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια12.09.2018

Η Καταλανή τραγουδίστρια έψαχνε για καιρό ένα σπίτι στη Βαρκελώνη και τελικά πριν μερικούς μήνες το βρήκε περίπου 40 χιλιόμετρα έξω από την πόλη, στην περιοχή της Μανρέζα. Η συγκεκριμένη κατοικία διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα σπίτια των celebrities που έχουμε παρουσιάσει σε αυτήν εδώ τη στήλη. Κι αυτό γιατί η έπαυλη που απέκτησε η Rosalia με το σύντροφό της χτίστηκε το 1905!

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b