MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Mike Scott και οι Waterboys έφθασαν στην Αθήνα: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν τη σημερινή συναυλία τους στο Ηρώδειο

Ο Mike Scott και οι Waterboys βρέθηκαν χθες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και από εκεί πέταξαν στην Αθήνα, για να προσφέρουν τη Μεγάλη Μουσική τους στο κοινό που θα βρεθεί σήμερα, 22 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Monopoli Team

Ο Mike Scott και οι Waterboys βρέθηκαν χθες στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και από εκεί πέταξαν στην Αθήνα. Κουβαλώντας ενθουσιασμό, αγάπη, καλή διάθεση και … τόνους εξοπλισμού. Είναι έτοιμοι να προσφέρουν τη Μεγάλη Μουσική τους στο κοινό που θα βρεθεί σήμερα, 22 Ιουνίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Όσα πρέπει να ξέρετε λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία

Η ΕΜΥ προβλέπει πως ο καιρός την Πέμπτη 22 Ιουνίου θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στις 21.00 στο κέντρο της Αθήνας θα φτάσει τους 29 βαθμούς. Έχουμε Νέα Σελήνη 3,6 ημερών και ο ουρανός, κάτω από την Ακρόπολη να είναι γεμάτος αστέρια.

Ο Mike Scott και οι Waterboys προσκαλούν το κοινό σε μία μουσική γιορτή, όπου θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την καριέρα τους! Δεν σταματούν να αναζητούν τον αρχαίο θεό Πάνα και να δημιουργούν μία μουσική μεθυστική, χαρούμενη και ζωηρή. Η μοναδική αυτή μπάντα που, με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς και γέννησε τον όρο Big Music, δικαιωματικά θα βρεθεί σήμερα για πρώτη φορά να παίζει μουσική κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης.

Last Details

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, ενώ οι Waterboys θα ανέβουν στη σκηνή στις 21:00

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται στο viva.gr

Το Ταμείο στον προαύλιο χώρο του Ηρωδείου την Πέμπτη 22/6 λειτουργεί: 10:00 – 21:30

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 35 ευρώ και φθάνουν τα 85 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Κάτω Διάζωμα
VIP: 65 ευρώ | Ζώνη A: 56 ευρώ | Ζώνη B: 52 ευρώ | Ζώνη Γ: 45 ευρώ

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 45 ευρώ | Ζώνη E: 42 ευρώ | Ζώνη ΣΤ: 35 ευρώ | Ζώνη G: 30 ευρώ

ΑμεΑ: 30 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 35 ευρώ. Κρατήσεις στο [email protected] και στο τηλέφωνο 210 3221 897, Δε-Πα 10:00 – 17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι Waterboys για πρώτη φορά στο Ηρώδειο12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b