MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το μήνυμα του Mike Scott των Waterboys στο αθηναϊκό κοινό: “Είμαστε ενθουσιασμένοι”

Μερικές εβδομάδες πριν επισκεφτεί τη χώρα μας για τη μεγάλη συναυλία των Waterboys στο Ηρώδειο, ο Mike Scott απευθύνει το δικό του μήνυμα στο αγαπημένο του, ελληνικό κοινό.

Monopoli Team

Το μήνυμα του Mike Scott στο αθηναϊκό κοινό μας μεταφέρει τον πραγματικό ενθουσιασμό και τη συγκίνηση του για την επικείμενη εμφάνιση των Waterboys στις 22 Ιουνίου στο Ηρώδειο.

Ο frontman του θρυλικού συγκροτήματος ανέφερε συγκεκριμένα:

«Ω! Γεια σου Αθήνα!Θα είναι τέλειο το ότι θα παίξω για εσάς! Γεια σας Αθηναίοι! Είμαι ο Mike Scott από τους Waterboys τη μεγαλύτερη rock and roll μπάντα στον κόσμο, και θα παίξουμε στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο θρυλικό Ηρώδειο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε σε αυτή την ομορφιά, αυτό τον υπέροχο χώρο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για το γεγονός ότι θα παίξουμε στην Αθήνα ακόμη μία φορά. Θα σας δω εκεί»

Οι Waterboys φέρνουν για πρώτη φορά φέτος στις 22 Ιουνίου την ενέργεια, την «αρχαία τους ψυχή», στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού! Οι Waterboys σε μια βραδιά μεθυστικής μουσικής έκστασης στη σκιά της Ακρόπολης, στη σκηνή ενός από τα σημαντικότερα μνημεία του αρχαίου κόσμου!

Ο Mike Scott, ο δαιμόνιος και δαιμονικός ηγέτης του συγκροτήματος, ο άνθρωπος που είναι οι Waterboys, θα βρεθεί ο ίδιος αυτοπροσώπως να παίζει μουσική κάτω από τον βράχο της Ακρόπολης. Στέλνει το μήνυμα του στους Αθηναίους με τον μοναδικό του τρόπο και εκφράζει τον ενθουσιασμό του που θα βρεθεί στις 22 Ιουνίου στο «θρυλικό» Ηρώδειο.

Οι Waterboys είναι μία μοναδική μπάντα, είναι η μπάντα που με τη μελωδικότητα και τον λυρισμό της, σημάδεψε τις δεκαετίες του 80 και του 90 διεθνώς και γέννησε τον όρο Big Music –μια τάση που παραμένει έως σήμερα επίκαιρη. Ο Mike Scott δείχνει ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα, εμπνέεται από την ελληνική μυθολογία και δεν σταμάτα να αναζητά τον αρχαίο θεό Πάνα.

Η μουσική των Waterboys είναι μεθυστική, αταξινόμητη, χαρούμενη και ζωηρή, Μία μαγική μουσική. Εκφράζει μια αρχέγονη μορφή ελευθερίας, ένα μουσικό κάλεσμα στην παιδικότητα, στον παρορμητισμό. Οι Waterboys και η διονυσιακή «ψυχή» τους ο Mike Scott «δικαιούνται» μια βραδιά στο διάσημο αυτό μνημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

Σαν τον ατίθασο, προκλητικό, παιχνιδιάρη θεό Πάνα, τον αρχηγό του διονυσιακού χορού, μας καλούν σε μια βραδιά ασυγκράτητης μουσικής ευδαιμονίας. Μας προσκαλούν σε μια διονυσιακή μουσική γιορτή, στην οποία θα παρουσιάσουν κομμάτια από όλη την καριέρα των Waterboys.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b