MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το trailer του “Challengers”: Η Zendaya πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Luca Guadagnino

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του “Call me by your name” και “Bones and All”, Luca Guadagnino, ένα ρομαντικό δράμα με τίτλο “Challengers”.

Monopoli Team

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας του σκηνοθέτη του “Call me by your name” και “Bones and All”, Luca Guadagnino, ένα ρομαντικό δράμα με τίτλο “Challengers”.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το Challengers απεικονίζει “τρεις παίκτες που γνώριζαν ο ένας τον άλλον από την εφηβεία τους και τώρα ανταγωνίζονται σε ένα παιχνίδι τένις για να γίνουν παγκοσμίως γνωστοί τενίστες – κάτι που ξυπνά παλιές διαμάχες εντός και εκτός του γηπέδου”.

Με πρωταγωνίστρια την Zendaya, στον ρόλο μίας πρώην τενίστριας που πλέον είναι προπονήτρια του συζύγου της Art (Mike Faist), ο οποίος αναγκάζεται να παίξει με αντίπαλο τον πρώην σύντροφό της, (Josh O’Connor), η ταινία πραγματεύεται ένα ιδιαίτερο ερωτικό τρίγωνο με queer υποτόνους.

Ο Guadagnino είχε αποκαλύψει ότι και οι τρεις πρωταγωνιστές είχαν προπονηθεί κανονικά για τρεις μήνες με τον πρώην τενίστα Brad Gilbert, που αποτέλεσε και σύμβουλος στην ταινία. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η Zendaya έπαιξε μόνη της τις σκηνές, όπου παίζει τένις, χωρίς να χρησιμοποιηθεί τελικά κασκαντέρ.

Στο νέο trailer, βλέπουμε αυτό το περίεργο ερωτικό τρίγωνο να παίρνει ζωή, με την Zendaya να φιλά τον O’ Connor και τον Faist.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία “Bones and All”, ο Guadagnino περιέγραψε το “Challengers” σαν μία ιστορία για μία τριάδα “ψυχολογικά κατεστραμμένων ανθρώπων”. Το σενάριο είναι του Justin Kuritzkes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑViva Rosalia: Η Rosalia έκανε “δική της” την Πλατεία Νερού και η Αθήνα δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια12.09.2018

Η ταινία πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b