MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Squid Game: Έρχεται ο δεύτερος κύκλος με νέο καστ ηθοποιών – Δείτε το trailer της ριάλιτι εκδοχής της σειράς

Το επιτυχημένο «Squid Game», του Netflix, μεταμορφώνεται στον πιο μεγάλο ριάλιτι διαγωνισμό όλων των εποχών.

Monopoli Team

Το Netflix αποκάλυψε το νέο καστ των ηθοποιών της δεύτερης σεζόν του «Squid Game» και ήδη υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός… Ο πρωταγωνιστής Lee Jung-jae θα επαναλάβει τον ρόλο του Gi-hun, αποφασισμένος να κάνει τους υπεύθυνους του διαγωνισμού να πληρώσουν για τις «θηριωδίες» τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSquid Game: Μπελάδες για το Netflix με το νέο ριάλιτι παιχνιδιού – Τρεις τραυματίες12.09.2018

Όπως αναμένεται, το επιτυχημένο «Squid Game», του Netflix, μεταμορφώνεται στον πιο μεγάλο ριάλιτι διαγωνισμό όλων των εποχών. Παρόλο που το διακύβευμα μπορεί να μην είναι τόσο… ζωτικής σημασίας όσο στην αρχική σειρά, η πίεση παραμένει στα ύψη. Οι 456 παίκτες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, διεκδικώντας το κολοσσιαίο έπαθλο των 4,56 εκατ. δολαρίων. Αυτό το τεράστιο χρηματικό έπαθλο αποτελεί νέο ρεκόρ στην ιστορία των ριάλιτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHellbound: Η νέα κορεάτικη σειρά που εκθρόνισε το Squid Game12.09.2018

Το teaser επιβεβαιώνει, επίσης, ότι ο Gong Yoo, ο οποίος εμφανίστηκε στην πρώτη σεζόν, επιστρέφει ως ο μυστηριώδης άνδρας με το κοστούμι που αρχικά κάλεσε τον Gi-hun να παίξει το παιχνίδι. Νέοι παίκτες που συμμετέχουν στο παιχνίδι είναι οι Yim Si-wan (Unlocked), Kang Ha-Neul (Midnight Runners), Park Sung-hoon (The Glory) και Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations).

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b