MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Squid Game: Μπελάδες για το Netflix με το νέο ριάλιτι παιχνιδιού – Τρεις τραυματίες

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει η πλατφόρμα Netflix μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θεματικό reality «squid game».

Monopoli Team

Όπως αναφέρουν συμμετέχοντες του νέου ριάλιτι του Netflix, Squid Game, κάποιοι παρά το ότι υπέφεραν επέμεναν στις προσπάθειες τους κάτω από απάνθρωπες συνθήκες ελπίζοντας ότι θα κερδίσουν το μεγάλο ποσό και κάποιοι άλλοι αποχώρησαν κλαίγοντας.

Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει η πλατφόρμα Netflix μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θεματικό reality «squid game». Παίκτης, ο οποίος συμμετείχε στο ριάλιτι παιχνίδι, καταγγέλλει πως οι συνθήκες του παιχνιδιού ήταν πάρα πολύ δύσκολες και επικίνδυνες και ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. «Ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία του12.09.2018

Γιατροί έβγαζαν έξω ανθρώπους που δεν άντεχαν, αλλά δεν μπορούσαμε να πούμε τίποτα. Αν μιλήσετε, τότε θα βγείτε έξω από το παιχνίδι. Ακούγαμε κάποιον να φωνάζει “γιατρός” και από τις τεχνικές ομάδες ορμούσαν. Καταλήξαμε να στεκόμαστε σε ένα σημείο επί 30 λεπτά ανάμεσα στις λήψεις. Τουλάχιστον ένας παίκτης μεταφέρθηκε με φορείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Έρχεται σύντομα το τέλος εποχής για την κοινή χρήση λογαριασμών12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b