MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18/06) σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Σπύρος Χαϊντούτης | 17.06.2023

Ξεχωρίζουμε 6 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακό στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τα βράδια μας πιο ευχάριστα, με το τέλος μιας κουραστικής εβδομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Το καλό πρόσωπο του Χόλιγουντ12.09.2018

Τηλεόραση

‘The Nice Guys” του Shane Black: OPEN στις 22.00, Σάββατο 17/06

Αμερικανική κωμωδία δράσης που κυκλοφόρησε το 2016. Η ταινία διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του ’70 και ακολουθεί δύο αντικρουόμενους ιδιωτικούς ντετέκτιβ, τον Holland March (Ryan Gosling) και τον Jackson Healy (Russell Crowe). Ο March είναι ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει μια υπόθεση εξαφάνισης , ενώ ο Healy είναι επίσης ιδιωτικός ντετέκτιβ που επιβάλλει την τάξη μέσω της βίας. Οι δύο  συναντιούνται όταν καλούνται να ερευνήσουν την υπόθεση εξαφάνισης μια κοπέλας και αρχίζουν να αποκαλύπτουν ένα εκτεταμένο σκάνδαλο που σχετίζεται με την απώλεια μιας σημαντικής πορνό ταινίας. Καθώς αναζητούν την αλήθεια, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από απειλές, συμπεριλαμβανομένης μιας σκληροτράχηλης ομάδας εγκληματιών που προσπαθούν να τους σταματήσουν.

“Εγώ, το ρομπότ” του Alex Proyas: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Σάββατο 17/06

Ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2004, εμπνευσμένο από το ομότιτλο μυθιστόρημα του Isaac Asimov. Η ιστορία διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου τα ρομπότ έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας. Ένας ντετέκτιβ, ο Del Spooner (Will Smith), αμφισβητεί την ανεξαρτησία των ρομπότ. Όταν ο Δρ. Lanning (James Cromwell), επικεφαλής της εταιρείας ρομποτικής USR, βρίσκεται νεκρός, ο Spooner αναλαμβάνει την έρευνα για τον θάνατό του. Εξετάζοντας πιθανούς υπόπτους, έρχεται αντιμέτωπος με το προηγμένο ρομπότ Sonny, που πιστεύει ότι είναι ο κλειδί για την επίλυση της υπόθεσης.

“Κατηγορώ..!” του Roman Polanski: OPEN στις 22.30, Κυριακή 18/06

Ιστορική δραματική ταινία του 2019 βασισμένη στο ομότιτλο ιστορικό μυθιστόρημα του καταξιωμένου Robert Harris. Η υπόθεση εστιάζει στον Αλφόνς Ντρέφιους (Louis Garrel), έναν γάλλο αξιωματικό του στρατού, που κατηγορήθηκε άδικα για προδοσία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στη Γαλλία τη δεκαετίας του 1890. Ο Ντρέφιους, προσλαμβάνει τον Τζορτζ Πικάρ (Jean Dujardin) , έναν έμπειρο αξιωματικό, για να αναλάβει την έρευνα της υπόθεσής του και να αποδείξει την αθωότητα του. Καθώς ο Πικάρ ξετυλίγει την υπόθεση, ανακαλύπτει έναν μεγάλο συνωμοτικό κύκλο με βαθιές πολιτικές επιπτώσεις. Αποκαλύπτονται σκάνδαλα και διαφθορά καθώς ο Πικάρ προσπαθεί να  φέρει στο φως την αλήθεια και την πολιτική αναξιοκρατία.

“Οι Άλλοι” του Alejandro Amenábar: ANT1 στις 23.00, Κυριακή 18/06

Θρίλερ μυστηρίου του 2001 με την Nicole Kidman. Η ιστορία εκτυλίσσεται μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ακολουθεί τη Γκρέις, μια γυναίκα που ζει με τα παιδιά της, σε μια απομωνομένη  έπαυλη στην Αγγλία. Πιστεύοντας ότι το σπίτι της είναι κατακλυσμένο από υπερφυσικές παρουσίες, οι πόρτες και τα παράθυρα ανοίγουν ανεξέλεγκτα και η ατμόσφαιρα γίνεται απειλητική, προσλαμβάνει έναν στρατιώτη να βοηθήσει με τις έρευνες στο σπίτι και να προστατεύσει τα παιδιά. Καθώς η ταινία εξελίσσεται, η Γκρέις ανακαλύπτει μυστικά για το παρελθόν της οικογένειας της και  ένα ανατρεπτικό μυστικό, με ένα απρσδόκητο τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑν ψάχνετε για λίγο ρομαντισμό αυτές οι 8 σειρές στο Netflix θα σας ικανοποιήσουν12.09.2018

Πλατφόρμες

“The Girl Next Door” του Luke Greenfield στο Netflix

Από τις νέες προσθήκες στα Top10 του Netflix βρίσκεται το “Κορίτσι της διπλανής πόρτας” του 2004. Μια αμερικανική ρομαντική κωμωδία που ακολουθεί έναν μαθητή λυκείου (Emile Hirsch) που ζει μια απλή και ανούσια ζωή. Ωστόσο, η ζωή του ανατρέπεται όταν μια νέα γειτόνισσα, η Ντάνι (Elisha Cuthbert), μετακομίζει δίπλα του. Καθώς οι δυο τους γίνονται φίλοι, αποκαλύπτεται ότι η Ντάνι είναι στην πραγματικότητα πρώην πορνοστάρ και πρέπει να αντιμετωπίσει την κοινωνική κατακραυγή και τις συνέπειες των πράξεών της. Η ταινία εξελίσσεται με πολύ χιούμορ, ρομαντισμό και στιγμές συναισθηματικής έντασης, καθώς ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να βοηθήσει τη Ντάνι να απαλλαγεί από το παρελθόν της και να βρει την ευτυχία.

“Believer” του Hae-Young Lee στο Netflix

Κορυφαία κορεατική αστυνομική ταινία που κυκλοφόρησε το 2018. Αποτελεί ένα ανατρεπτικό φιλμ που ακολουθεί έναν ντετέκτιβ ο οποίος έχει αναλάβει να πιάσει το αφεντικό του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών σε όλη την Ασία. Ο ερευνητής συνεργάζεται με ένα μέλος του καρτέλ που διψά για εκδίκηση και, όσο οι δυο τους εμπλέκονται σ΄αυτή την επικίνδυνη κούρσα εναντίον του εμπόρου ναρκωτικών, οι γραμμές μεταξύ του καλού και του κακού διαστρεβλώνονται. Μια πολυεπίπεδη κατασκοπευτική ιστορία, με δράση και ανατροπές.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b