MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αν ψάχνετε για λίγο ρομαντισμό αυτές οι 8 σειρές στο Netflix θα σας ικανοποιήσουν

Ευτυχώς, το Netflix έχει καλύψει τις ανάγκες μας για σειρές. Και με το παραπάνω…

Monopoli Team

Είτε το παραδεχτείς είτε όχι, οι σειρές που θα επιλέξεις να δεις όταν θέλεις να χαλαρώσεις είναι ρομαντικές ή αισθηματικές. Άντε μια στο τόσο μπορεί να μπει στο πρόγραμμα και καμιά σειρά τρόμου.

Όμως οι ρομαντικές σειρές έχουν κι αυτές τα θετικά τους και θα τις προτιμήσουμε είτε για να ηρεμήσει η «ραγισμένη» καρδιά μας είτε γιατί λίγα δάκρυα δεν έβλαψαν κανέναν ή ακόμα και για να γελάσουμε λίγο.

Και ευτυχώς το Netflix έχει καλύψει τις ανάγκες μας για σειρές. Και με το παραπάνω. Από rom-coms έως σειρές φαντασίας, ο κατάλογός του είναι γεμάτος με αρκετούς συγκινητικούς τίτλους. Κι αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, σας έχουμε μία λίστα με τις καλύτερες ρομαντικές σειρές που παίζουν τώρα στο Netflix.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑIf I Ain’t Got You: Ακούστε το τραγούδι της Alicia Keys για τη σειρά “Queen Charlotte: A Bridgerton Story”12.09.2018

Sweet Magnolias

Τρεις γυναίκες από τη Νότια Καρολίνα είναι κολλητές φίλες από τα σχολικά τους χρόνια. Η σειρά ακολουθεί τις σχέσεις τους, τις φιλίες και το ταξίδι της ζωής τους. Το Sweet Magnolias είναι βασισμένο σε μυθιστόρημα της Sherryl Woods.

Feel Good

Το Feel Good είναι μια ημι-αυτοβιογραφική σειρά της Καναδής stand-up κωμικού, Mae Martin η οποία παλεύει με εθισμούς και τοξικές οικογενειακές επιρροές. Η Lisa Kudrow, η οποία υποδύεται τη μητέρα της Mae είναι μια άλλη έκπληξη.

Firefly lane

Το μυθιστόρημα της Kristin Hannah αφηγείται την ιστορία δύο γυναικών, της Κate και της Tully. Η Kate ερωτεύεται αμέσως το αφεντικό της Johny, αλλά διατηρεί τα συναισθήματά της κρυφά καθώς το αφεντικό της επικεντρώνεται μάλλον στην Tully.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQueen Charlotte: Το πρώτο τρέιλερ μάς δίνει μια γεύση από την spinoff σειρά του Bridgerton12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b