MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Iglusauna: Η νέα σύγχρονη προκατασκευασμένη σάουνα έρχεται να βάλει την ευεξία στον κήπο σας

Υγεία, γαλήνη και πλήρη εναρμόνιση με τη φύση υπόσχεται η νέα προκατασκευασμένη σάουνα της εσθονικής εταιρείας Iglucraft. Η κομψή Single Iglusauna μπορεί να τοποθετηθεί στην αυλή σας, χωράει έως τέσσερα άτομα και κοστίζει 12.900 ευρώ.

Monopoli Team

Οι πρώτες σάουνες που κατασκευάστηκαν χρονολογούνται από το 1100 στη Φινλανδία, γεγονός που τις καθιστά μια από τις παλαιότερες κατασκευές που συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται ακόμα σήμερα. Αρχικός τους σκοπός ήταν η προστασία από τον βαρύ σκανδιναβικό χειμώνα. Οι Φινλανδοί δημιουργούσαν υπόσκαφα σε μέρη με επικλινές έδαφος και καθώς τα πέτρινα τοιχώματα θερμαίνονταν από τη φωτιά, έριχναν επάνω τους νερό για να παράγουν ατμό και ζέστη.

Οι σημερινές σάουνες είναι πλέον ηλεκτρικές, ποικίλλουν σε μέγεθος και παρέχουν καλύτερο έλεγχο της θερμοκρασίας. Η Iglucraft είναι μια εσθονική εταιρεία που αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες της σάουνας, χωρίς ωστόσο να κλείνει τα μάτια στο σύγχρονο design.

H Iglusauna, την οποία η εταιρεία λάνσαρε το 2014, εναρμονίζεται απόλυτα με τη φύση, εξακολουθώντας παράλληλα να διαθέτει όλες τις ανέσεις που περιλαμβάνουν οι σημερινές σάουνες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLοuis Vuitton: Παρουσίασε νέα σειρά κοσμημάτων στο Ηρώδειο – To show με την υπογραφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b