MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Lοuis Vuitton: Παρουσίασε νέα σειρά κοσμημάτων στο Ηρώδειο – To show με την υπογραφή του Δημήτρη Παπαϊωάννου

Ο οίκος Louis Vuitton και η καλλιτεχνική διευθύντρια Francesca Amfitheatrof, παρουσίασαν τη σειρά «Deep Time» σε μία κλειστή εκδήλωση στο Ηρώδειο. Λίγο πριν, σε δείπνο του οίκου στο Πόρτο Χέλι παρευρέθηκαν η Ana De Armas, Lea Seydoux και άλλοι καλεσμένοι.

Photo by Tamal Mukhopadhyay on Unsplash
Photo by Tamal Mukhopadhyay on Unsplash
Monopoli Team

Ο Louis Vuitton και η καλλιτεχνική διευθύντρια ρολογιών και κοσμημάτων του οίκου, Francesca Amfitheatrof, επέλεξαν το Ηρώδειο για να παρουσιάσουν τη νέα σειρά κοσμημάτων «Deep Time», σε μία κλειστή εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Έλληνας σκηνοθέτης, performer και χορογράφος Δημήτρης Παπαϊωάννου.

Η συλλογή “Deep Time” είναι η μεγαλύτερη συλλογή κοσμημάτων του οίκου μόδας μέχρι σήμερα, απαριθμώντας πάνω από 100 μοναδικά κομμάτια. Σύμφωνα με την Amfitheatrof, η συλλογή Deep Time μάς μεταφέρει αμέσως στο παρελθόν, “σε μία εποχή που είναι τόσο απομονωμένη και μάλλον ίσως δύσκολη να την κατανοήσουμε. Αλλά την ίδια στιγμή οι πέτρες θα σε φέρουν ακριβώς εκεί, στην αρχή του πλανήτη και της ιστορίας του κόσμου που δεν ξέρει όρια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιάσημοι σκηνοθέτες, λιγότερο γνωστοί στην Ελλάδα, στο Φεστιβάλ Αθηνών12.09.2018

«Οι ψυχές μας έβγαλαν φτερά χθες το βράδυ και αυτό που έγινε ήταν μαγικό. Μαζί δημιουργήσαμε μία μοναδική performance από τον ιδιοφυή Δημήτρη Παπαϊωάννου, χορευτές οδήγησαν τα μοντέλα στη σκηνή, όπου καθίσαμε (ναι ανάποδο κοινό) ρίχνοντας φως στην συλλογή. Τέχνη, χορός, μουσική, performance και κοσμήματα συναντήθηκαν όσο ο Renaud Capucon[βιολιστής] μάς μετέφερε σε έναν άλλο μαγευτικό κόσμο κάτω από τη σκιά της σοφής Ακρόπολης» ανέφερε στο Instagram της η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου μόδας, μοιράζοντας επίσης ένα video από την βραδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Amfitheatrof (@francescaamfitheatrof)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Amfitheatrof (@francescaamfitheatrof)


«Ενωθήκαμε ξανά με την Breanna για μία εκδήλωση, την κολεξιόν της σειράς κοσμημάτων του οίκου Louis Vuitton, «Deep Time» έγραψε με τη σειρά του στο Instagram αναφερόμενος στην performer Breanna O’Mara ο σκηνοθέτης, ο οποίος ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα από την λαμπερή εκδήλωση.

Λίγο νωρίτερα, η Francesca Amfitheatrof είχε υποδεχτεί καλεσμένους από όλον τον κόσμο σε ένα δείπνο, που πραγματοποιήθηκε πριν από την εκδήλωση στο Πόρτο Χέλι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesca Amfitheatrof (@francescaamfitheatrof)


Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η ηθοποιός Ana De Armas, η Γαλλίδα ηθοποιός Lea Seydoux, η Κινέζα performer Victoria Song, η ηθοποιός και μοντέλο Aya Omasa και η Ταϋλανδή ηθοποιός Urassaya Sperbund.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι γυναίκες επιστρέφουν: Μια ξεχασμένη ιστορία ηρωισμού σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα στην Πειραιώς 26012.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b