MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο θησαυρός του αχυρώνα: Κρυμμένες από τον κόσμο για 30 χρόνια, 20 Ferrari βγαίνουν τώρα σε δημοπρασία

20 χαμένες Ferrari, οι οποίες ήταν κρυμμένες για τρεις δεκαετίες σε έναν αχυρώνα, οδεύουν τώρα σε μια ιστορική δημοπρασία. Η ύπαρξη των σπάνιων αυτοκινήτων ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό για όλους, εξαιρουμένης μιας εκλεκτής ομάδας συλλεκτών.

Monopoli Team

Μια εκπληκτική επιλογή από 20 Ferrari που είχαν χαθεί μέσα στο χρόνο, πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία από τον οίκο RM Sotheby’s, κατά τη διάρκεια της φετινής Εβδομάδας Αυτοκινήτου του Μοντερέι. Η γκάμα περιλαμβάνει αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν τρέξει σε μερικές από τις καλύτερες πίστες αγώνων του κόσμου, καθώς και ένα εξαιρετικά σπάνιο κουπέ που κάποτε ανήκε σε έναν βασιλιά.

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών, τα 20 αυτοκίνητα έχουν ουσιαστικά περάσει τις τελευταίες τρεις και πλέον δεκαετίες εντελώς κρυμμένα από τα μάτια του κόσμου. Η μόνη φορά που… είδαν το φως του ήλιου ήταν το 2004, όταν ο αχυρώνας όπου είχαν αποθηκευτεί στη Φλόριντα κατέρρευσε λόγω του τυφώνα Charley και έπρεπε να μεταφερθούν σε μια αποθήκη στο Speedway της Ιντιάνα, όπου και βρίσκονται από τότε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBill & Coo Hotels Mykonos: Χαλάρωση, πολυτέλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό12.09.2018

Η ύπαρξή τους ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό για όλους, εξαιρουμένης μιας εκλεκτής ομάδας συλλεκτών. Τώρα, ολόκληρη η συλλογή αναμένεται να βγει από την αφάνεια, μια για πάντα. Όλες οι Ferrari που πρόκειται να δημοπρατηθούν τον Αύγουστο είναι αναμφισβήτητα ξεχωριστές, υπάρχουν ωστόσο ανάμεσά τους τέσσερις περιπτώσεις που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE CHRONOS: Μία συναρπαστική βόλτα στην Ακρόπολη την περίοδο της ακμής της, από όλο τον κόσμο12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b