MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τι ζώδιο είσαι; Η NASA ανατρέπει όλα όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα

Η NASA επιβεβαίωσε ότι ο ουρανός σήμερα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που ήταν πριν από σχεδόν 3.000 χρόνια, όταν οι Βαβυλώνιοι εφηύραν για πρώτη φορά τα 12 ζώδια.

@unsplash
Monopoli Team

Είτε πιστεύεις στα ζώδια είτε όχι, σίγουρα ξέρεις τι ζώδιο είσαι. Μήπως, όμως, ανήκεις σε εκείνους που νιώθουν ότι δεν ταιριάζουν με το ζώδιό τους; Ίσως και να έχεις δίκιο, γιατί σύμφωνα με νέα δεδομένα, είναι πιθανό να μην είσαι το ζώδιο που νομίζεις.

Πρόσφατα, μια ανακοίνωση της NASA έφερε τα πάνω κάτω, υποστηρίζοντας ότι όλα όσα νομίζαμε μέχρι τώρα είναι λάθος. Στην πραγματικότητα, ένα συντριπτικό 86% των ανθρώπων έχει γεννηθεί σε διαφορετικό ζώδιο από αυτό που ξέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHot or Not #66: Όσα μας άρεσαν και όσα μας «χάλασαν» αυτή την εβδομάδα12.09.2018

Νέα δεδομένα

Η NASA επιβεβαίωσε, συγκεκριμένα, ότι ο ουρανός σήμερα είναι εντελώς διαφορετικός από αυτό που ήταν πριν από σχεδόν 3.000 χρόνια, όταν οι Βαβυλώνιοι εφηύραν για πρώτη φορά τα 12 ζώδια.

«Ο ουρανός έχει μετατοπιστεί, επειδή ο άξονας της Γης δεν δείχνει προς την ίδια κατεύθυνση. Τώρα κάποιος που έχει, για παράδειγμα, γενέθλια στις 4 Αυγούστου θα σήμαινε ότι γεννήθηκε «κάτω από το ζώδιο» του Καρκίνου, όχι στον Λέοντα», εξηγεί η NASA.

Δίτε τι ισχύει με τον ζωδιακό κύκλο

Διαβάστε περισσότερα στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμε μια καλοκαιρινή βόλτα στην Καισαριανή;12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b