MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Hautes Grecians 2023: Οι ταλαντούχοι δημιουργοί παρουσίασαν τις συλλογές τους στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Για 5η χρονιά το φιλανθρωπικό fashion event Hautes Grecians πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.

Monopoli Team

Ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής της Ελλάδας τίμησε τους δημιουργούς και την τέχνη της μόδας σε ένα ξεχωριστό και ατμοσφαιρικό event.

Ο διάλογος με την ιστορία είναι ζωντανός στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023 και μαζί με το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα του Hautes Grecians αφηγήθηκαν μια ιστορία αναγέννησης. Στο στρογγυλό catwalk με background το Παλαιό Ελαιουργείο 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, πρωτοπόροι στον τομέα της μόδας και παθιασμένοι με την υψηλή ραπτική παρουσίασαν τις συλλογές τους σε ένα κοινό που «διψούσε» για τέχνη και μόδα. Ο Dimitris Petrou, η Ελένη Καββάδα με το brand της 240791ek μαζί με τα κοσμήματα Apiliotis και ο Sotiris Georgiou. Επίσης ο νεοσύστατος Σύλλογος Ελλήνων Σχεδιαστών παρουσίασε στο catwalk 15 looks εμπνευσμένα από τη θεματική «Από το σκοτάδι στο φως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHautes Grecians 2023: Ελευσίνα, εκεί που ο μεγαλύτερος θεσμός Υψηλής Ραπτικής της χώρας αποκτά φέτος ζωή12.09.2018

Την αρχή έκανε ο σχεδιαστής Dimitris Petrou, γνωστός για τις καθαρές γραμμές του. Υπό την μουσική υπόκρουση Ορφικών Ύμνων από ενά πολυποίκιλλο μουσικό σύνολο, την PanArmonia, ο ταλαντούχος σχεδιαστής ξετύλιξε μπροστά στα μάτια μας το όραμά του για την Pre Fall 2023 συλλογή του. Με τίτλο «Vice Versa» η συλλογή αποτελείται από έντονα χρώματα, εντυπωσιακά floral, ιδιαίτερες υφές και όγκους, ενώ υπάρχει και η απαραίτητη δόση λάμψης.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b