MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

10 αρώματα που μυρίζουν καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι επίσημα εδώ και είναι η τέλεια αφορμή για να βρεις το νέο αγαπημένο σου άρωμα που θα σου χαρίσει αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας.

Monopoli Team

Ο καυτός ήλιος, η δροσιά της θάλασσας και τα υπέροχα χρώματα του ηλιοβασιλέματος το καλοκαίρι εμπνέουν τα περισσότερα brands να λανσάρουν νέα αρώματα. Αρώματα με νότες από εσπεριδοειδή, ζουμερά φρούτα αλλά και από λουλούδια και σανταλόξυλο δημιουργώντας μαγικές καλοκαιρινές φόρμουλες που ξυπνούν τις αισθήσεις. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να ανακαλύψεις εκείνο το μπουκαλάκι που σου ταιριάζει ακριβώς αλλά εμείς σου έχουμε μια λίστα με τα ωραιότερα αρώματα της σεζόν που σε περιμένουν για να τα δοκιμάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι πρέπει να προσέχετε αν έχετε ευαίσθητο δέρμα12.09.2018

Ένα άρωμα μπορεί να αναζωογονήσει τη διάθεσή σου και να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου και ειδικά όσο περιμένεις τις διακοπές χρειάζεται να δώσεις στις ημέρες σου μια γλυκιά αίσθηση αναμονής.

Ένα άρωμα έχει τη δύναμη να μας ταξιδεύσει σε νέα μέρη, να δημιουργήσει νοσταλγικά συναισθήματα και να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία μας σε ένα χώρο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που πολλές φορές συνδέουμε τις αναμνήσεις μας με συγκεκριμένα αρώματα. Έτσι όταν θα επιλέξεις το νέο καλοκαιρινό σου άρωμα, σκέψου αμέσως ότι θα συνδεθεί με τις νέες εμπειρίες που θα ζήσεις το φετινό καλοκαίρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 7 quiet luxury τρόποι να φορέσεις το λευκό σου τζιν αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b