MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΤΙΛ

Αυτά είναι τα καλοκαιρινά trends στα γυαλιά ηλίου

Η μόδα στα γυαλιά ηλίου αλλάζει τόσο γρήγορα, όσο και στα ρούχα.

Monopoli Team

Η βιομηχανία της μόδας κινείται με ταχείς ρυθμούς σε ό,τι αφορά στην καθιέρωση των fashion trends και φυσικά γυαλιά ηλίου δεν αποτελούν εξαίρεση. Η σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023 απαρτίζεται από μια πληθώρα αξεσουάρ και γυαλιών ηλίου σε περίτεχνα σχέδια και χρώματα, τα οποία κομπλιμεντάρουν με τον καλύτερο τρόπο το εκάστοτε look.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPaul Frank: Νέα συλλογή με μοναδικά σχέδια για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι γεμάτο χρώμα12.09.2018

Καθώς τα fashion trends έρχονται και φεύγουν, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε τα σωστά, updated και εντελώς «δικά μας» γυαλιά ηλίου για τη σεζόν που διανύουμε. Η επιλογή των γυαλιών ηλίου είναι μια διαδικασία που θέλει σκέψη και υπομονή. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας το σχήμα του προσώπου μας, το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας μας και φυσικά το προσωπικό μας στιλ. Το ωραίο και ταυτόχρονα παράξενο με τα γυαλιά ηλίου είναι πως ακόμα και αν έχεις το ίδιο ζευγάρι με κάποιον άλλον, φαίνεται εντελώς διαφορετικό πάνω σου και πάνω του.

Η μόδα μας βοηθάει να εκφραστούμε χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε και τα γυαλιά ηλίου δίνουν τον τόνο αυτής της έκφρασης. Είτε θέλεις να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής, είτε θέλεις να κρυφτείς πίσω από τους φακούς τους, το ελληνικό brand γυαλιών ηλίου The Glass of Brixton σε καλύπτει. Με μια ιστορία 60 χρόνων στον κλάδο των οπτικών απευθύνεται σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, χρώματος, μεγέθους, σεξουαλικού προσανατολισμού ή ταυτότητας φύλου. Σε όλα εκείνα τα άτομα να ανακαλύψουν τον κόσμο, να τον διαμορφώσουν, να τον ανατρέψουν και να τον ζήσουν με την δική τους μοναδικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAna Hickmann: Οι statement εμφανίσεις στο επίκεντρο της νέας καλοκαιρινής συλλογής12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από The Art of Life
VIMA_WEB3b