MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

13ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας: Άλλο ένα μουσικό τετραήμερο στους πρόποδες του Καλλίδρομου – Tο ολοκληρωμένο line-up

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας επιστρέφει δυναμικά με Πυξ Λαξ, Εθισμό, Νατάσσα Μποφίλιου, Ματούλα Ζαμάνη, Γιάννη Χαρούλη, Μαρίνα Σπανού, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Πάνο Βλάχο και πολλούς ακόμα.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Σύλλογος Νεολαίας Ελάτειας μας προσκαλεί στο 13ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας (30 Ιουλίου – 2 Αυγούστου 2026), για να ζήσουμε όλοι μαζί μία μοναδική εμπειρία σε μια μαγευτική τοποθεσία μέσα στη φύση, ανάμεσα σε πλατάνια, πεύκα και τρεχούμενα νερά.

Για ακόμη μία χρονιά, το φεστιβάλ της Ελάτειας γίνεται το σημείο συνάντησης της μουσικής, της παρέας και της ελευθερίας, σε ένα τετραήμερο γεμάτο εικόνες και στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Μεγάλα ονόματα της ελληνικής και έντεχνης μουσικής σκηνής ανεβαίνουν στη σκηνή, σε μια σειρά από συναυλίες που θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, δημιουργώντας την απόλυτη φεστιβαλική ατμόσφαιρα. Και όταν η νύχτα δίνει τη θέση της στη μέρα, το γλέντι συνεχίζεται, κορυφώνοντας την εμπειρία με τα παραδοσιακά μεσημεριανά γλέντια του Σαββάτου και της Κυριακής, όπου η μουσική, ο χορός και η αυθεντική διασκέδαση γίνονται ένα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του 13ου Μουσικού Φεστιβάλ Ελάτειας:

Πέμπτη 30 Ιουλίου

Γιώργος Χριστοδουλάτος
Εθισμός
Λόγος Τιμής
Πυξ Λαξ

Παρασκευή 31 Ιουλίου

Ανδριάνα Αχιτζάνοβα
Νεφέλη Φασούλη
Νατάσσα Μποφίλιου
Ματούλα Ζαμάνη

Σάββατο 1η Αυγούστου

(Μεσημεριανό γλέντι με AJDE BAND & OTRA ROTA)

Βασιλική Μιχαλοπούλου
Jaul
Novel 729
Γιάννης Χαρούλης

Κυριακή 2 Αυγούστου

(Μεσημεριανό γλέντι με BANDA ENTOPICA)

Joker/Two – Face
Μαρίνα Σπανού
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Πάνος Βλάχος

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στην τοποθεσία Αλωνάκι – Πλατάνια Ελάτειας, μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, σε έναν καταπράσινο χώρο στους πρόποδες του Καλλίδρομου, με μοναδική θέα προς τον Παρνασσό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δραστηριότητες όπως moto-cross στην επίσημη πίστα Ελάτειας – Λευκοχωρίου, πεζοπορία σε οργανωμένα μονοπάτια και επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, ενώ για τους κατόχους εισιτηρίων τετραημέρου υπάρχει η δυνατότητα οργανωμένου camping, για μια ολοκληρωμένη εμπειρία μέσα στη φύση. Η ευρύτερη περιοχή προσφέρεται για εξερεύνηση, με μοναδικούς προορισμούς όπως η Τιθορέα, η Αμφίκλεια, η Παύλιανη, οι καταρράκτες της Τρύπης, η Αγόριανη, αλλά και οι κοντινές παραλίες της Φθιώτιδας, που δίνουν την ευκαιρία για μικρές αποδράσεις γεμάτες ομορφιά και εναλλαγές τοπίου.

Η πρόσβαση στον χώρο του φεστιβάλ γίνεται αποκλειστικά μέσω του χωριού της Ελάτειας, για λόγους ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος. Όλοι οι υπόλοιποι δρόμοι είναι αγροτικοί και μη προσβάσιμοι, γι’ αυτό παρακαλούμε να ακολουθείτε την επίσημη σήμανση για την ομαλή και ασφαλή άφιξή σας.

Όταν η μουσική γίνεται κάτι περισσότερο

Το Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας δεν είναι απλώς μια σειρά συναυλιών. Είναι μια ιδέα που μεγάλωσε μαζί με μια παρέα ανθρώπων που πίστεψαν ότι η μουσική μπορεί να σημαίνει κάτι περισσότερο. Μια ιδέα που ξεκίνησε απλά, κάτω από τα πλατάνια και δίπλα στο νερό, και χρόνο με τον χρόνο μετατράπηκε σε έναν θεσμό με ουσία, συναίσθημα και αντίκτυπο.

Σε κάθε του βήμα, το φεστιβάλ κουβαλάει μαζί του την έννοια της προσφοράς. Δεν μένει μόνο στη διασκέδαση, αλλά επιστρέφει πίσω στην κοινωνία, στηρίζοντας ανθρώπους, οικογένειες και πρωτοβουλίες που το έχουν ανάγκη. Γιατί εδώ, η μουσική δεν τελειώνει στη σκηνή – συνεχίζει εκεί που υπάρχει ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAmvrakia Music Festival: Συναυλίες και δράσεις στις όχθες της λίμνης Αμβρακίας12.09.2018

Αυτή είναι η φιλοσοφία που το κάνει ξεχωριστό. Μια διοργάνωση που δεν στηρίζεται μόνο στα ονόματα και τη μουσική, αλλά στους ανθρώπους πίσω από αυτήν. Σε μια ομάδα που βλέπει το φεστιβάλ σαν μια ζωντανή πράξη, σαν έναν τρόπο να δημιουργείται κάτι καλό, κάθε χρόνο, ξανά και ξανά.

Φέτος, αυτό το “κάτι καλό” στρέφεται στο μέλλον. Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θέσης σκηνής θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του «Μουσικού Σχολείου Λαμίας», ενισχύοντας νέους ανθρώπους που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική.
Γιατί τελικά, αυτό που μένει δεν είναι μόνο οι στιγμές που ζεις εκεί – αλλά και αυτό που αφήνεις πίσω σου.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
ANYMA στο ΟΑΚΑ: Αυτοί οι artists συμπληρώνουν το line-up του ÆDEN Athens
Μουσικά Νέα
Στο live των METAMAN x Tsolimon, δεν θα νιώθει κανένας μόνος
Μουσικά Νέα
Late Night συναυλία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής
Εκδηλώσεις
Red Bull SoundClash: Rack vs Lila στο πιο δυνατό μουσικό live battle
Exodos
Σταυρός του Νότου: Όλα όσα θα ακούσουμε στις τρεις σκηνές του τη σεζόν 2026-27
Μουσικά Νέα
Το Release Athens 2027 φέρνει τους Tokio Hotel στην Ελλάδα
Μουσικά Νέα
Release Athens 2027: Μετακομίζει σε νέο χώρο και ανακοινώνει τους Neighbourhood
Μουσικά Νέα
Leon of Athens x Katerine Duska: Η «Δευτέρα» που θέλει να μάς κάνει να ξεφύγουμε
Μουσικά Νέα
12ο Tinos World Music Festival: Οι φωνές του κόσμου επιστρέφουν στην Τήνο
Μουσικά Νέα
Η Μικρά Ασία του Μίκη Θεοδωράκη: Αναβάλλεται η συναυλία στο Θέατρο Πέτρας
Μουσικά Νέα
Παύλος Παυλίδης: Αποκαλύπτει δύο νέα τραγούδια και το εξώφυλλο της «Πανσελήνου»
Μουσικά Νέα
30 Χρόνια Μικρή Πατρίδα: Γιώργος Ανδρέου και Παρασκευάς Καρασούλος ταξιδεύουν με τα τραγούδια τους – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη