MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΓΟΡΕΣ

Ana Hickmann: Οι statement εμφανίσεις στο επίκεντρο της νέας καλοκαιρινής συλλογής

Με μια εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων, αφιερωμένα σε όσους αγαπούν τα statement αξεσουάρ στις εμφανίσεις τους, τα γυαλιά ηλίου Ana Hickmann εντυπωσιάζουν με τη νέα τους συλλογή για ακόμη μία σεζόν.

Monopoli Team | 18.05.2023

Η επιλογή statement αξεσουάρ είναι ένας τρόπος να κάνουμε μια “δήλωση” με την εμφάνισή μας, αφού αυτά γίνονται το επίκεντρο της όλης εμφάνισης, τραβώντας την προσοχή.

Ένα τέτοιο αξεσουάρ που μπορεί να κάνει μια τέτοια “δήλωση” είναι τα γυαλιά ηλίου. Το αγαπημένο eyewear brand Ana Hickmann επιλέγει στη φετινή καλοκαιρινή του συλλογή να βάλει στο επίκεντρο τις statement εμφανίσεις, φέρνοντας μια εκπληκτική ποικιλία χρωμάτων και σχημάτων που πετυχαίνουν ακριβώς αυτό.

Αυτή το καλοκαίρι η Ana Hickmann προσφέρει τόσο κλασικά μοντέλα σε έντονους σκελετούς, πλούσια χρωματική παλέτα και εντυπωσιακά κομμάτια, όσο και μοντέρνο σχεδιασμό, για όσους αναζητούν την άνεση χωρίς να χάνουν από το στιλ!

Ταυτόχρονα τα σχέδια είναι ευπροσάρμοστα σε κάθε εμφάνιση, με ευρεία γκάμα σχεδίων σε vintage γραμμές αλλά και πιο μοντέρνες για να διαλέξει κανείς σύμφωνα με το γούστο του.

Μια τέτοια αγορά αποτελεί “επένδυση”, και γι’ αυτό συχνά επιλέγονται πιο κλασικά κομμάτια, πολλές φορές μονόχρωμα, μαύρα ή σε πιο γήινες αποχρώσεις, που ταιριάζουν με τις περισσότερες εμφανίσεις. Όμως γιατί να μην τολμήσουμε το φετινό καλοκαίρι την αλλαγή σε κάτι διαφορετικό;

Ταρταρούγα σε bold κοκάλινους σκελετούς, διακοσμητικές λεπτομέρειες και κομψά μεταλλικά στοιχεία είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που προτείνει με τη νέα της συλλογή η Ana Hickmann, ενθαρρύνοντάς μας να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

Ασφαλής επιλογή τα κλασικά και διαχρονικά σχήματα γυαλιών, όμως τα γεωμετρικά σχέδια, που αναδεικνύουν τα φυσικά στοιχεία κάθε προσώπου, έχουν την τιμητική τους αυτή τη σεζόν – απλά δοκιμάστε τα!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b