MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Elliot Page: Tο νέο πρόσωπο της Gucci Guilty (video)

Με συμπρωταγωνιστές τους A$AP Rocky και Julia Garner, η καμπάνια που σκηνοθέτησε ο Glen Luchford είναι μια ωδή στην έννοια της εστίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Monopoli Team

«Για πρώτη φορά, αισθάνομαι στον εαυτό μου σαν στο σπίτι μου», εξομολογείται ο Elliot Page, νέο πρόσωπο της Gucci Guilty, της σειράς αρωμάτων του οίκου ειδών πολυτελείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Zoom στο Dazed.

«Και αυτή η αίσθηση ήταν τόσο συναρπαστική, δεν ήταν κάτι που πίστευα ότι θα ένιωθα. Μου έδωσε, με πολλούς τρόπους, μια νέα σχέση με την ιδέα του να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMartin Scorsese: Συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο – Θα γυρίσει ταινία για τον Ιησού;12.09.2018

Τώρα, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της Gucci Guilty, μια πρώτη για τον Page, ο οποίος ποτέ πριν δεν είχε συμμετάσχει σε καμπάνια για άρωμα ή προϊόν ομορφιάς. Με συμπρωταγωνιστές τους A$AP Rocky και Julia Garner, η καμπάνια που σκηνοθέτησε ο Glen Luchford είναι μια ωδή στην έννοια της εστίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μιλώντας για μυρωδιές που του φέρνουν νοσταλγία, λέει: «Νομίζω ότι είναι ο ωκεανός. Φύκια, αρμύρα στον αέρα. Είμαι από τη Nova Scotia (σ.σ. στον Καναδά) και απλά κάτι κάνει, απλά με μεταφέρει αμέσως στο σπίτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKen Loach: Η ταινία “The Old Oak” θα είναι η τελευταία του12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b