MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
02
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Elliot Page: Tο νέο πρόσωπο της Gucci Guilty (video)

Με συμπρωταγωνιστές τους A$AP Rocky και Julia Garner, η καμπάνια που σκηνοθέτησε ο Glen Luchford είναι μια ωδή στην έννοια της εστίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Monopoli Team

«Για πρώτη φορά, αισθάνομαι στον εαυτό μου σαν στο σπίτι μου», εξομολογείται ο Elliot Page, νέο πρόσωπο της Gucci Guilty, της σειράς αρωμάτων του οίκου ειδών πολυτελείας, σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσω Zoom στο Dazed.

«Και αυτή η αίσθηση ήταν τόσο συναρπαστική, δεν ήταν κάτι που πίστευα ότι θα ένιωθα. Μου έδωσε, με πολλούς τρόπους, μια νέα σχέση με την ιδέα του να αγαπάς και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMartin Scorsese: Συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο – Θα γυρίσει ταινία για τον Ιησού;12.09.2018

Τώρα, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της Gucci Guilty, μια πρώτη για τον Page, ο οποίος ποτέ πριν δεν είχε συμμετάσχει σε καμπάνια για άρωμα ή προϊόν ομορφιάς. Με συμπρωταγωνιστές τους A$AP Rocky και Julia Garner, η καμπάνια που σκηνοθέτησε ο Glen Luchford είναι μια ωδή στην έννοια της εστίας, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Μιλώντας για μυρωδιές που του φέρνουν νοσταλγία, λέει: «Νομίζω ότι είναι ο ωκεανός. Φύκια, αρμύρα στον αέρα. Είμαι από τη Nova Scotia (σ.σ. στον Καναδά) και απλά κάτι κάνει, απλά με μεταφέρει αμέσως στο σπίτι».

Διαβάστε τη συνέχεια στο SKAI.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKen Loach: Η ταινία “The Old Oak” θα είναι η τελευταία του12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
Σχετικά Θέματα
ShowBiz
Ο θρύλος Άννα Γουίντουρ μέσα από την αμφιλεγόμενη θητεία της στη Vogue
ShowBiz
Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού ζητά ο εισαγγελέας
ShowBiz
Νίκος Καραθάνος: «Η Επίδαυρος έχει άλλο βάρος και για τον ηθοποιό και για το κοινό. Εκεί συναντάμε την εθνική μας ταυτότητα» (vid)
ShowBiz
Γιώργος Χρυσοστόμου: «Η Επίδαυρος είναι σαν τη θάλασσα – Θέλει προσοχή, αλλιώς θα σε πνίξει» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν υπάρχουν πολιτικές από τη στιγμή που σκοτώνονται παιδιά» (vid)
ShowBiz
Χάρης Δούκας: «Ήταν ατυχές το γεγονός με τον Λάνθιμο – Πρέπει να διαφυλάξουμε την ταυτότητα του πολιτισμού» (vid)
ShowBiz
Γλυκερία: Εγκλωβισμένη στο Τελ Αβίβ – Στο Ισραήλ τρεις ακόμα Έλληνες μουσικοί
ShowBiz
Μαρίνα Σάττι: «Δεν είναι στόχος μου να γίνομαι viral» (vid)
ShowBiz
Μαρινέλλα: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της σήμερα; (vid)
ShowBiz
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δεν μου αρέσει να κατευθύνουν έναν καλλιτέχνη όπως θέλουν κάποιοι» (vid)
ShowBiz
Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το πιο αστείο που μπορείς να πεις σε αυτήν τη χώρα είναι “κάνω καριέρα”» (vid)
ShowBiz
Έφη Παπαθεοδώρου: «Είναι δύσκολο να αναβιώσω στιγμές του “Παρά Πέντε” γιατί έχω χάσει τη “Σοφούλα” μου» (vid)