MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Martin Scorsese: Συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο – Θα γυρίσει ταινία για τον Ιησού;

«Απάντησα στην έκκληση του Ποντίφικα προς τους καλλιτέχνες με τον μόνο τρόπο που ξέρω: πλάθω και γράφω σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού», ανακοίνωσε ο διάσημος σκηνοθέτης.

Monopoli Team

Ο Μάρτιν Σκορσέζε βρίσκεται σε περιοδεία στην Ιταλία μετά τη συμμετοχή του στο 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και το Σαββατοκύριακο (27-28/5) ο σκηνοθέτης συναντήθηκε με τον Πάπα Φραγκίσκο και ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει μια ταινία για τον Ιησού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑKillers of the Flower Moon: H νέα ταινία του Martin Scorsese απέκτησε trailer12.09.2018

«Απάντησα στην έκκληση του Πάπα προς τους καλλιτέχνες με τον μόνο τρόπο που ξέρω: πλάθω και γράφω σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού», ανακοίνωσε ο Σκορσέζε κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Βατικανό, σύμφωνα με αναφορές στα ιταλικά ΜΜΕ. «Και πρόκειται να αρχίσω να το κάνω», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης, υπονοώντας ότι θα μπορούσε να είναι η επόμενη ταινία του.

Πριν από την παρακολούθηση του συνεδρίου – με τίτλο «Η παγκόσμια αισθητική της καθολικής φαντασίας» – ο Σκορσέζε και η σύζυγός του Έλεν Μόρις συναντήθηκαν με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό, σύμφωνα με το Variety.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓια τον διευθυντή του Φεστιβάλ Καννών, τα Παράσιτα δεν έπρεπε να κερδίσουν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b