MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 27.05.2023

Ένας από τους πιο εγγυημένους τρόπους να χαλαρώσετε το Σαββατοκύριακο, έπειτα από μια κουραστική εβδομάδα, είναι σίγουρα το να παρακολουθήσετε μια καλή ταινία. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές που θα βρείτε στην τηλεόραση και τις online πλατφόρμες!

Τηλεόραση

“Η Κατάσκοπος” του Yuval Adler: Open στις 23:00, Σάββατο 27/05

Μια κατάσκοπος της Μοσάντ, η οποία έχει σταλθεί για μια αποστολή στην Τεχεράνη, εξαφανίζεται αναγκάζοντας το αφεντικό της να ψάξει να την βρει. Η ταινία αυτή του Ισραηλινού σκηνοθέτη, Yuval Adler, βασίζεται στο μυθιστόρημα “The English Teacher” του Yiftach Reicher-Atir. Πρωταγωνιστούν οι Diane Kruger, Martin Freeman και Cas Anvar.

“Το Ένστικτο της Επιβίωσης” του Paddy Considine: COSMOTE CINEMA 2HD στις 16:40, Σάββατο 27/05

Ο μποξέρ Matty Burton δέχεται ένα ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να χάσει τη μνήμη του και να διαταραχθεί όλη του η ζωή. Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Paddy Considine, ανέλαβε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εξισορροπώντας επιτυχημένα τις διαφορετικές του αρμοδιότητες στην ίδια ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNicolas Cage: Θα εμφανιστεί ως Superman στην ταινία «The Flash»12.09.2018

“Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης” του Chris Sanders: Open στις 20:00, Κυριακή 28/05

Ο Buck είναι ένας μεγαλόσωμος και συνάμα καλόκαρδος σκύλος που μεταφέρεται απότομα από το σπίτι του στην Καλιφόρνια, στην Αλάσκα και γίνεται από τα σκυλιά που βοηθούν στις αποστολές της αλληλογραφίας. Ξεκινά ένα ταξίδι προσαρμογής για τον Buck αλλά και μια εμπειρία ζωής. Σε αυτήν την τρυφερή, γεμάτη συναίσθημα ταινία, πρωταγωνιστεί ο Harrison Ford, ο οποίος έλαβε φέτος τον Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών για το σύνολο της καριέρας του.

“Ένα Ήσυχο Μέρος” του John Krasinski: Alpha στις 2:15, Κυριακή 28/05

Σε έναν κόσμο όπου τυφλά αλλά υπερευαίσθητα στους θορύβους τέρατα καραδοκούν, μια οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει χρησιμοποιώντας τη νοηματική γλώσσα και κάνοντας απόλυτη ησυχία. Όμως, ο παραμικρός θόρυβος μπορεί να τα φέρει κοντά! Ο John Krasinski σκηνοθετεί και συμπρωταγωνιστεί με τη γυναίκα του Emily Blunt. Η ταινία έλαβε τεράστια αποδοχή και ακολούθησε το sequel τρία χρόνια αργότερα ενώ ακόμη δύο ταινίες έχουν προγραμματιστεί για το 2024 και 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαινιόραμα: Ο πιο σινεφίλ θεσμός επιστρέφει στο Άστυ – 8 αριστουργήματα που δεν πρέπει να χάσεις12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Dog” της Γιάννας Αμερικάνου: Ertflix έως 30/05

Ο Δημήτρης επιτέλους συναντά τον πατέρα του, που βρισκόταν για χρόνια στη φυλακή. Η ανάγκη και των δύο να ζήσουν ως οικογένεια είναι εμφανής αλλά, όπως όλα δείχνουν, έχουν διαφορετικά την έννοια στο μυαλό τους. Ο Δημήτρης Κίτσος πρωταγωνιστεί δίπλα στον Αντρέα Κωνσταντίνου σε μια ταινία για την ενηλικίωση, την πατρική φιγούρα και τους οικογενειακούς δεσμούς.

“The Sentinel” του Clark Johnson: Netflix

Ένας μυστικός πράκτορας προσπαθεί να λύσει μια δολοφονία ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του καθώς κατηγορείται για τον δολοφονία του προέδρου των ΗΠΑ. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Michael Douglas, ο οποίος έλαβε φέτος Τιμητικό Χρυσό Φοίνικα στο Φεστιβάλ Καννών για το σύνολο της καριέρας του, ο Kiefer Sutherland, η Eva Longoria και η Kim Basinger.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b