MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το “Fubar” έρχεται στο Netflix – κι εμείς ανυπομονούμε να δούμε τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ…κατάσκοπο

Η νέα κωμική, κατασκοπική σειρά Fubar, με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, κάνει πρεμιέρα στο Netflix.

Μαριαλενα Μάλλιου | 25.05.2023

Μετά την ταινία “Εξολοθρευτής: Το σκοτεινό πεπρωμένο”, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει στην οθόνη, αυτή τη φορά στο Netflix και την κωμική σειρά δράσης Fubar, μία σειρά γεμάτη αδρεναλίνη, ένταση και, φυσικά, περιπέτεια. Μάλιστα ο Σβαρτζενέγκερ αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταγωνιστικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά. Γνωρίζοντας εδώ και αρκετούς μήνες πώς η σειρά θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου του 2023, εμείς, περιμένουμε, απλώς, να τον απολαύσουμε για ακόμη μία φορά!

Τι περιμένουμε να δούμε στη σειρά

Το Fubar πρόκειται για μία αστυνομική, κατασκοπευτική σειρά. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως προαναφέρθηκε, θα δούμε τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, να υποδύεται τον Λουκ Μπράνερ. Ο Λουκ είναι ένας βετεράνος πράκτορας της CIA, ο οποίος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη ζωή του κατασκόπου και να αποσυρθεί από την υπηρεσία.

Ωστόσο, με μία τελευταία αποστολή να προκύπτει, γυρνάει ξανά στην ενεργό δράση, με σκοπό τη διάσωση ενός άλλου πράκτορα. Αρχίζοντας την αποστολή, ωστόσο, ανακαλύπτει πως ο πράκτορας, τον οποίο κλήθηκε να σώσει, είναι η ίδια του η κόρη. Πατέρας και κόρη βρίσκονται μπροστά σε μία σειρά από κωμικές αποκαλύψεις, καθώς κανείς δεν γνώριζε για την επαγγελματική ταυτότητα του άλλου, λόγω της φύσης του επαγγέλματος. Ξαφνικά, η δουλειά και των δύο γίνεται μία οικογενειακή υπόθεση, με τα κωμικά μπερδέματα να μην σταματούν να εμφανίζονται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAnna Nicole Smith: Η θυελλώδης ζωή και οι άγνωστες πτυχές μίας παρεξηγημένης σταρ12.09.2018

Το crew και το cast

Το Fubar είναι μία σειρά του Νικ Σαντόρα, συγγραφέα της πολύ επιτυχημένης σειράς, Sopranos. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο προέκυψε η ιδέα του Fubar, καθώς ήρθε στον Σαντόρα , κυριολεκτικά, σαν όνειρο. Στο cast θα δούμε να πρωταγωνιστούν ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στον ρόλο του μυστικού πράκτορα Λουκ Μπράνερ. Την κόρη του Λουκ, Έμμα Μπράνερ, υποδύεται η Μόνικα Μπαρμπάρο, την οποία έχουμε δει επίσης, μεταξύ άλλων, στο, πολύ πρόσφατο, Top Gun: Maverick, στο The Good Cop (επίσης του Netflix) και στο The Cathedral.

Fubar, Netflix

Fubar, Netflix

Τους δύο βασικούς πρωταγωνιστές πλαισιώνουν ο Τζέι Μπάρουσελ (στον ρόλο του Κέρτερ, αγοριού της Έμμα, ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της), η Απάρνα Μπριέλ (στον ρόλο της Τίνα, μίας αναλύτριας, η οποία έρχεται από μία άλλη υπηρεσία για να βοηθήσει τον Μπάρνερ στην αποστολή του, αντιμετωπίζεται, όμως, από τα περισσότερα μέλη της αποστολής σαν “ξένο σώμα”), η Φαμπιάνα Ουντένιο (στον ρόλο της πρώην γυναίκας του Μπράνερ, Τάλλυ, και μητέρας της Έμμα), ο Άντι Μπάκλι (στον ρόλο του νέου αγοριού της πρώην συζύγου του Λουκ, Ντόνι Λούνα, ο οποίος έχει μία διαμάχη με τον Λουκ, καθώς ο δεύτερος θέλει ακόμα πίσω την πρώην γυναίκα του, παρά τα 10+ χρόνια που έχουν περάσει από τον χωρισμό τους), ο Μίλαν Κάρτερ (στον ρόλο του Μπάρρυ, ο high-tech εγκέφαλος της αποστολής, που βοηθάει παρασκηνιακά τους πράκτορες), η Φόρτουν Φέιμστερ (στον ρόλο της Ρου Ράσελ, μία ιδιαίτερα κωμική προσθήκη στην σειρά), ο Τράβις Βαν Γουίνκλ (στον ρόλο του όμορφου, χαρισματικού και γεμάτου αυτοπεποίθηση πράκτορα Άλντον) ,η Μπάρμπαρα Ιβ Χάρις (στον ρόλο της Ντοτ, επικεφαλής της μονάδας) και ο Γκάμπριελ Λούνα (στον ρόλο του Μπόρο Πολόνια, ο “κακός” της σειράς, έμπορος όπλων, τη δράση του οποίου η ομάδα του Μπράνερ προσπαθεί να καταστείλει).

Γιατί FUBAR
Fubar, Netflix

Fubar, Netflix

Φυσικά, ο τίτλος της σειράς δεν θα μπορούσε να είναι τυχαίος. Το FUBAR αποτελεί ένα ακρωνύμιο, το οποίο προϋπήρχε κατά πολύ των συντομεύσεων των social media και της εποχής του ίντερνετ. Η χρήση του ξεκίνησε κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των στρατιωτών -πρόκειται, ουσιαστικά, για στρατιωτική αργκό – και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην υπόλοιπη κοινωνία. Σε πλήρη διατύπωση το FUBAR σημαίνει: “F*cked Up Beyond All Recognition”, που σε ελεύθερη μετάφραση δηλώνει ότι η κατάσταση είναι μπερδεμένη ή κάτι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Ξεκινώντας, λοιπόν, και μόνο από τον τίτλο της σειράς, καταλαβαίνουμε ότι, κατά τη διάρκειά της, μάς περιμένουν αρκετά μπερδέματα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Cinema: 10 ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες12.09.2018

Κλείνοντας…

Το Netflix τον τελευταίο καιρό έχει επενδύσει ιδιαίτερα στις αστυνομικές κωμωδίες, οι οποίες, όπως φαίνεται, αρέσουν πολύ στο κοινό προσφέροντας ταυτόχρονα μυστήριο, αδρεναλίνη και γέλιο. Μετά από μία σειρά αστυνομικών, κωμικών ταινιών, πλέον προχώρησε και στις κωμικές αστυνομικές σειρές. Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω με την ιδιαίτερη αύρα του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και την υπογραφή του Νικ Σαντόρα, το Fubar δεν μπορεί παρά να εξελιχθεί σε μία από τις αγαπημένες μας κωμικές σειρές της δημοφιλούς πλατφόρμας. Εμείς, πάντως, την έχουμε ήδη βάλει στη λίστα μας!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b