MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Asteroid City: Η ταινία του Wes Anderson γοήτευσε το κοινό στο Φεστιβάλ των Καννών

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Τομ Χανκς, ο Τζέισον Σουόρτζμαν, ο Ματ Ντίλον, η Μάγια Χοκ, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Εντ Νόρτον, ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ και η Μάργκο Ρόμπι είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας, που καταχειροκροτήθηκαν στις Κάννες.

Monopoli Team

Ο Γουές Άντερσον μετέφερε καουμπόηδες, εξωγήινους και αστέρες του κινηματογράφου στο Φεστιβάλ των Καννών κερδίζοντας παρατεταμένο χειροκρότημα στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τη Barbie έως το Oppenheimer: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στα θερινά σινεμά12.09.2018

Η Σκάρλετ Τζοχάνσον, ο Τομ Χανκς, ο Τζέισον Σουόρτζμαν, ο Ματ Ντίλον, η Μάγια Χοκ, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Εντ Νόρτον, ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ και η Μάργκο Ρόμπι είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της ταινίας, πολλοί από τους οποίους ήταν παρόντες στο Grand Palais μαζί με τον σκηνοθέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς θα έμοιαζε το Lord of the Rings αν το είχε σκηνοθετήσει ο… Wes Anderson; Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά12.09.2018

Η ταινία είναι τοποθετημένη τη δεκαετία του 1950 σε μια αμερικανική τουριστική πόλη στην έρημο που ήταν ένα από τα σημεία προσεδάφισης αστεροειδούς, ο πληθυσμός της οποίας διπλασιάζεται, επειδή είναι τοποθεσία διοργάνωσης συνεδρίου και διαγωνισμού για «παρατηρητές των αστεριών».

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b