MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πώς θα έμοιαζε το Lord of the Rings αν το είχε σκηνοθετήσει ο… Wes Anderson; Η τεχνητή νοημοσύνη ξαναχτυπά

Τι θα γινόταν αν ο Wes Anderson σκηνοθετούσε το Lord of the Rings; Την απάντηση έδωσε η τεχνητή νοημοσύνη με ένα απολαυστικό, πολύχρωμο video που μοιάζει με trailer, βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρά μας.

Screenshot/YouTube: Curious Refuge
Monopoli Team

Κάθε μέρα ακούμε και κάτι καινούριο για τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, με τα εργαλεία της στο διαδίκτυο να έχουν γίνει πιο εύκολα προσβάσιμα και εύχρηστα από ποτέ . Το ChatGPT για παράδειγμα έχει κερδίσει πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες τους τελευταίους μήνες, ενώ πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα πραγματικό έργο και ένα προϊόν τεχνητής νοημοσύνης.

Παρά τις ενδεχόμενες συνέπειές τους, όμως, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να γίνουν αρκετά διασκεδαστικά. Σήμερα, για παράδειγμα, μάθαμε πώς θα έμοιαζε το Lord of the Rings αν το είχε σκηνοθετήσει ο… Wes Anderson.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Μιλάνο υπάρχει ένα ολόκληρο καφέ – βγαλμένο από το viral φίλτρο Wes Anderson στο TikTok12.09.2018

Η σελίδα Curious Refuge στο Twitter, μοιράστηκε ένα βίντεο με το Lord of the Rings, όπως δεν το έχουμε ξαναδει: πολύχρωμο, με ευχάριστη μουσική, τον Timothee Chalamet σε ρόλο… Frodo, τον Willem Dafoe ως γκόλουμ, τον Owen Wilson ως Saruman και πολλούς ακόμα αγαπημένους πρωταγωνιστές του Anderson σε ένα ξεκαρδιστικό καστινγκ.

“Τι θα γινόταν αν ο Wes Anderson είχε σκηνοθετήσει το Lord of the Rings;” tweetαρε η σελίδα. “Ρωτήσαμε την κοινότητά μας ποιο βίντεο θέλουν να δουν στη συνέχεια και το Lord of the Rings κέρδισε. Ελπίζουμε  να απολαύσετε αυτό το ταξίδι στη Μέση Γη”.

Μπορεί ο Wes Anderson να μην πρόκειται να σκηνοθετήσει σύντομα το Lord of the Rings (αν και ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον), ετοιμάζει όμως μία νέα ταινία, με τίτλο Asteroid City.

Πριν από μερικές εβδομάδες πήραμε μια πρώτη γεύση μέσα από το trailer του ρομαντικού δράματος, που περιγράφεται ως ένας “ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής”. Πρωταγωνιστούν ο Tom Hanks, ο Steve Carell και Margot Robbie, ενώ θα κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ στις 16 Ιουνίου και στη συνέχεια σε όλο τον κόσμο στις 23 Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWes Anderson: “Βουτιά” στον πολύχρωμο, συμμετρικό κόσμο των ταινιών του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b