MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Brunch, μεσημεριανό, ποτό με τη μαμά: Γιορτάζουμε τη Γιορτή της Μητέρας με μια βόλτα στην πόλη

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, σας προτείνουμε μερικές ιδέες για μια ξεχωριστή έξοδο με τη μαμά σας, σε κάποια από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πόλης.

Μαριαλενα Μάλλιου | 13.05.2023

Η δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι μια ανάσα μακριά και μαζί της και η Γιορτή της Μητέρας. Και παρόλο που τα λουλούδια και τα γλυκά έχουν την τιμητική τους αυτή την ημέρα ως ένας τρόπος για να πούμε το «σ’ αγαπώ» στη μαμά μας, τίποτα δεν θα μπορέσει όμως να συγκριθεί με τον χρόνο που θα περάσουμε μαζί της. Είτε, λοιπόν, είχατε αποφασίσει τι δώρο να της κάνετε, είτε ψάχνατε κάτι πιο “ιδιαίτερο”, σας προτείνουμε μερικές ιδέες για βόλτες με “μαμαδίστικο” αέρα σε κάποια από τα πιο cozy μαγαζιά της πόλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 αγαπημένες αυλές της Αθήνας για την πρωτομαγιάτική μας βόλτα12.09.2018

Για κρουασάν στο Queen Bee
Queen Bee, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Queen Bee, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Μία από τις καλύτερες croissanterie της Αθήνας, το Queen Bee στο Κολωνάκι είναι ένα από τα αγαπημένα μας cozy στέκια της πόλης. Θυμίζοντας γαλλικό μαγαζάκι στη φινέτσα και τη ζεστασιά και προσφέροντας εξαιρετικό brunch για τους λάτρεις του “αθλήματος”, αποτελεί μία από τις πρώτες μας προτάσεις όταν σκεφτόμαστε μία γλυκιά, «μαμαδίστικη» έξοδο.
Διεύθυνση: Πατριάρχου Ιωακείμ 45, Αθήνα 10676
Τηλέφωνο: 2107209933

Για γλυκό στο Πορτατίφ
Πορτατίφ, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Πορτατίφ, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Το κουκλίστικο μπαλκονάκι του Πορτατίφ, που “υψώνεται” πάνω από το πεζοδρόμιο της οδού Σίνα, είναι ένα ακόμη ένα spot, που μάς αρέσει τόσο να επισκεπτόμαστε, όσο και να προτείνουμε. Vintage αισθητική, artistic αύρα κι ένα μενού, που σίγουρα θα σας “γλυκάνει” και μόνο από την ανάγνωση, το Πορτατίφ είναι ένα ιδανικό σημείο για να κάνετε το οικογενειακό σας bonding.
Διεύθυνση: Σίνα 21, Αθήνα 10672
Τηλέφωνο: 2103621866

Για έξοδο με vintage αέρα στο Philos
Philos, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Philos, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Στεγασμένο σε ένα παλιό νεοκλασικό και με την δική του, ιδιαίτερη αισθητική, που δεν μάς περνάει καθόλου (μα καθόλου) απαρατήρητη, το Philos είναι ένα ακόμη comfort spot για τις εξόδους μας – πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έξοδο με τη μαμά μας. Με το γυαλί και το ξύλο να κυριαρχούν στον χώρο, παντρεύοντας το vintage με το industrial στοιχείο, και μία λίστα ευφάνταστων γευστικών επιλογών, το Philos δεν μπορεί παρά να μπει στη λίστα μας και για τη Γιορτή της Μητέρας.
Διεύθυνση: Σόλωνος 32, Αθήνα 10673
Τηλέφωνο: 2103619163

Για κυριακάτικο brunch στην αυλή του 48 Urban Garden
48 Urban Garden, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

48 Urban Garden, @aboutfood.gr, © Μαριαλένα Μάλλιου

Τώρα που ο καιρός ανοίγει -και παρά τα “παιχνιδάκια” που μάς κάνει – έχουμε την ανάγκη να βγούμε έξω όλο και περισσότερο σε ωραία μαγαζιά με κήπους ή αυλές. Τι ωραιότερο, λοιπόν, από το να απολαύσετε ένα κυριακάτικο brunch παρέα με τη μαμά σας στην κρυμμένη αυλή του 48 Urban Garden!
Διεύθυνση: Αρματολών και Κλεφτών 48, Αθήνα 11471
Τηλέφωνο: 2130281866

Για ψώνια στο εμπορικό και ιταλικό στο Il Barretto
Il Barretto, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Il Barretto, @aboutfood.gr, © Άννα Μαρία Μπαρκονίκου

Όπου κι αν μένετε, μπορείτε να συνδυάσετε μία χαλαρωτική βόλτα στα μαγαζιά -όσον αφορά το Golden Hall ή το Designer Outlet Athens- ή στο πάρκο -και μιλάμε για το The Ellinikon Experience Park- με μία ωραία έξοδο για φαγητό. Πιο συγκεκριμένα, το Il Barretto, με μαγαζιά και στα 3 σημεία που προαναφέρθηκαν αποτελεί μία ιδανική επιλογή για να κλείσει (είτε με μεσημεριανό, είτε με βραδινό), μία ημέρα ολοκληρωτικά αφιερωμένη στις μαμάδες μας.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι 15123/Γιαλού, Σπάτα 19004/The Ellinikon Experience Park 16452
Τηλέφωνο: 2106835212/2106638064

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b