MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The Crown: Οι πρώτες εικόνες του William και της Kate από την 6η σεζόν της σειράς

Η 6η και τελευταία σεζόν του «The Crown», πλησιάζει και φαίνεται πως ο Peter Morgan έχει σκοπό να την κάνει αξέχαστη.

Monopoli Team

Να θυμήσουμε πως η σειρά μέχρι τώρα είχαν δεχθεί έντονη κριτική για τον τρόπο που παρουσιάζεται η ζωή της βασιλικής οικογένειας, ιδιαίτερα στην 5η της σεζόν με την εισαγωγή της Lady D. Για την επερχόμενη 6η σεζόν, τα γυρίσματα εστιάζουν στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Δηλαδή σε καθοριστικά γεγονότα που έχουμε πιο έντονα στη μνήμη μας, όπως ο θάνατος της πριγκίπισσας Diana και η γνωριμία του William με την Kate.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFirebrand: Η Alicia Vikander υποδύεται την τελευταία σύζυγο του Ερρίκου Η’ της Αγγλίας – Η πρώτη εικόνα12.09.2018

Πιο αναλυτικά, ο τελευταίος κύκλος θα δείξει τα γεγονότα που οδήγησαν και ακολούθησαν του θανάτου της πριγκίπισσας Diana αλλά και την γνωριμία του πρίγκιπα William με την Kate Middleton στο πανεπιστήμιο St.Andrews, η οποία εξελίχτηκε σε μακροχρόνια σχέση και τέλος σε βασιλικό γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί η Gillian Anderson δεν θα επιστρέψει ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην 6η σεζόν του “The Crown”;12.09.2018

Στις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα της σειράς, βλέπουμε τον ηθοποιό Ed McVey να υποδύεται τον William στα φοιτητικά του χρόνια και να γνωρίζει την Kate, με την οποία αργότερα θα συγκατοικήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b