MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιατί η Gillian Anderson δεν θα επιστρέψει ως Μάργκαρετ Θάτσερ στην 6η σεζόν του “The Crown”;

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, “The Crown”, αυτή τη στιγμή βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για την 6η και τελευταία σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες η απροσδόκητη αποχώρηση της Gillian Anderson έχει φέρει το «χάος» και «αλλαγές στον προγραμματισμό».

Monopoli Team

Πληροφορίες θέλουν την Gillian Anderson, η οποία υποδύθηκε την Μάργκαρετ Θάτσερ στην προηγούμενη σεζόν του “The Crown”, να αρνείται να επιστρέψει για την 6η σεζόν της σειράς, αναγκάζοντας τους σεναριογράφους να προχωρήσουν άμεσα σε αλλαγές στο σενάριο.

Η ερμηνεία της Anderson στον ρόλο της Θάτσερ έτυχε παγκόσμιας αναγνώρισης από τους κριτικούς και αποτελούσε ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τη σειρά, ωστόσο οι παραγωγοί δεν κατάφεραν να πείσουν την ηθοποιό να επαναλάβει τον ρόλο της ως πρωθυπουργός της Βρετανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Crown: Αντιδράσεις για τις σκηνές που η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι υποδύεται τη νεκρή Νταϊάνα μέσα σε φέρετρο12.09.2018

Σύμφωνα με το αρχικό σενάριο, η Anderson θα επέστρεφε ως Θάτσερ στο επεισόδιο της επετείου των 60 χρόνων του γάμου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο. Εφόσον, όμως, η ηθοποιός δεν δέχτηκε να επιστρέψει, οι σεναριογράφοι αναζητούν τον τρόπο να αναδημιουργηθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς, χωρίς να είναι παρούσα ανάμεσα στους καλεσμένους η Σιδηρά Κυρία της Βρετανίας.

Όσο για την Gillian Anderson, φημολογείται πως αρνήθηκε να επιστρέψει στη σειρά εξαιτίας του πρόσφατου χωρισμού της με τον δημιουργό της, Peter Morgan. H Anderson, μάλιστα, σχολίασε πως θα μπορούσε εκείνος να είχε κάνει μια πιο «κομψή» προσέγγιση στη σειρά.

Για την ώρα το Netflix δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της 6η σεζόν του “The Crown”, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Δεκέμβριο του 2023.

Με πληροφορίες από Cosmopolitan.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b