MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΓΕΥΣΗ

Πού θα βρούμε τα πιο ευφάνταστα σοκολατένια αυγά του φετινού Πάσχα;

Βρήκαμε και συγκεντρώσαμε αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία, φούρνους και δημιουργούς, που φέτος κάνουν τη διαφορά με τα πρωτότυπα πασχαλινά σοκολατένια αυγά που προτείνουν.

Photo by Nathana Rebouças on Unsplash
Photo by Nathana Rebouças on Unsplash
Νατάσα Μιχελάκου

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του φέρνει τα σοκολατένια αυγά, που ξυπνούν σε όλους παιδικές αναμνήσεις και ενθουσιασμό για τις πασχαλινές γιορτές.

Η αγορά είναι φυσικά γεμάτη με πασχαλινά αυγά για όλα τα γούστα, σε διάφορες γεύσεις και σχέδια. Ωστόσο, μερικοί pastry chefs, ζαχαροπλάστες και δημιουργοί κάνουν τη διαφορά με τις ευφάνταστες ιδέες τους και μας κάνουν να αναζητούμε σοκολατένια αυγά που θα ενθουσιάσουν σίγουρα τους αγαπημένους μας.

Εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε αγαπημένα αθηναϊκά ζαχαροπλαστεία – και όχι μόνο – που δημιουργούν τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα πασχαλινά αυγά για μικρούς και μεγάλους και μας βάζουν αμέσως σε πασχαλινή διάθεση!

Μokpo
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mokpo (@mokpo_cakes)


Το Μokpo βρίσκεται στο κέντρο του Χαλανδρίου και είναι ένα creative cake shop που δημιουργεί τα cakes των ονείρων μας. Οι γεύσεις του Mokpo αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με τα υλικά κάθε εποχής, κάτι που συμβαίνει και με το design τους. Ενόψει του Πάσχα μάς προτείνουν τα πιο όμορφα και καλαίσθητα σοκολατένια αυγά με πρωτότυπα σχέδια και χρώματα. Σχέδια με γάτες αλλά και αφηρημένη τέχνη είναι κάποιες από τις προτάσεις τους.
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου B 8, Χαλάνδρι 15233
Τηλέφωνο: 2106838859

Oh My Cake
View this post on Instagram

A post shared by Oh my cake (@ohmycake_gr)


Εδώ και δύο χρόνια το Περιστέρι έχει αποκτήσει το απόλυτο spot για τους γλυκατζήδες και τους λάτρεις του cake. Το Oh My Cake φημίζεται για τα αφράτα cake του αλλά και για τα cake creams, όπου απολαμβάνεις το cake σου σε μορφή κρέμας το οποίο ντρεσάρεται με διάφορες ζεστές πραλίνες, cream cheese ή αλμυρή καραμέλα, χειροποίητους πουρέδες φρούτων ακόμα και παγωτό. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην δημιουργήσει και κάτι λαχταριστό και ξεχωριστό για την γιορτή του Πάσχα. Τα σοκολατένια αυγά έχουν την τιμητική τους και ομολογουμένως κλέβουν την παράσταση. Εμείς ξεχωρίζουμε τα αυγά με αγαπημένους ήρωες της ποπ κουλτούρας, που θα εκτιμήσουν μικροί και μεγάλοι.
Διεύθυνση: Δελφών 33, Περιστέρι 12134
Τηλέφωνο: 2105712300

Cap Cap
View this post on Instagram

A post shared by Cap Cap (@capcapgr)

Το Cap Cap, το μαγαζί που μας παρασέρνει σε παραμυθένιους κόσμους, δημιουργεί για το Πάσχα τα καθιερωμένα σοκολατένια του αυγά. Αυτή την χρονιά εμπνέεται από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ και μας προτείνει εντυπωσιακές σοκολατένιες επιλογές, κερδίζοντας ακόμη και τους μη φανατικούς Potterheads.
Διεύθυνση: Πανόρμου 26, Αιγάλεω 12242, 2105904116 
Ιασωνίδου 10, Ελληνικό 16777, 2109645008

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάσχα στην Αθήνα: 10 συναυλίες που μας βάζουν στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών12.09.2018

Passarella
View this post on Instagram

A post shared by PASSARELLA (@passarella_zaxaroplasteia)

Τα ζαχαροπλαστεία Passarella, λειτουργώντας από το 1983, φημίζονται για τις πεντανόστιμες τούρτες τους. Κάτι αντίστοιχο λοιπόν ισχύει και για τα σοκολατένια τους αυγά. Η Frida Kahlo και η Wednesday είναι μερικές από τις φετινές τους εμπνεύσεις, καθώς και τα διάφορα ζωάκια, που αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή των παιδιών.
Τα καταστήματα Passarella σε όλη την Αθήνα θα τα βρείτε εδώ.

Stamatis Aletras | Artisan Bakery & Coffee House


Στους φούρνους του Σταμάτη Αλετρά, οι οποίοι βρίσκονται σε πέντε σημεία της πόλης (Άγιος Δημήτριος, Βάρη, Ηλιούπολη, Γέρακας και Ζωγράφου) και προσφέρουν καθημερινά αλμυρές και γλυκές συνταγές, εντοπίσαμε σοκολατένια αυγά που θυμίζουν μικρά εργά τέχνης. Φτιαγμένα με ακρίβεια, μπόλικη φαντασία, ζωηρά χρώματα, πρωτοτυπία και μεράκι. Ιδού τα αποτελέσματα.
Μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα εδώ.

Αφοί Ασημακόπουλοι
View this post on Instagram

A post shared by Αφοι_Ασημακόπουλοι (@afoi_asimakopouloi)


Το παλαιότερο ζαχαροπλαστείο της Αθήνας, που βρίσκεται εδώ και σχεδόν έναν αιώνα στο ίδιο ακριβώς σημείο όπου ξεκίνησε το 1915, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις προτάσεις μας. Το παραδοσιακό αυτό ζαχαροπλαστείο των αδελφών Ασημακόπουλων φροντίζει και το Πάσχα να δημιουργεί εκλεκτά γλυκά. Πέρα από το τσουρέκι ξεχωρίζουν και τα όμορφα σοκολατένια αυγά, τα οποία εντυπωσιάζουν για το χρώμα, το σχήμα και τα ευφάνταστα λουλουδάτα σχέδια τους.
Διεύθυνση: Χαριλάου Τρικούπη 82, Εξάρχεια 10680
Τηλέφωνο: 2103610092

Fresh Pâtisserie

Τα καταστήματα Fresh ξεχωρίζουν και το φετινό Πάσχα για τις μοναδικές προτάσεις στα σοκολατένια αυγά. Από τη μια ένα μεγάλο λαχταριστό αυγό από καραμελωμένη λευκή σοκολάτα και τραγανό φουντούκι ντυμένο με ένα μαντήλι σχεδιασμένο από τον Δημήτρη Πέτρου και την ομάδα του και από την άλλη το σήμα κατατεθέν τους, το αυγό – πινιάτα. Ένα τεράστιο αυγό φτιαγμένο από λαχταριστή βέλγικη σοκολάτα γάλακτος, που κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια, και φυσικά κρύβει μέσα του πασχαλινές λιχουδιές. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε πιο νόστιμο “παιχνίδι” από αυτό.
Μπορείτε να δείτε όλα τα καταστήματα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΥπόθεση “τσουρέκι”: 5+1 διευθύνεις στην Αθήνα με το πιο νόστιμο της αγοράς12.09.2018

Yum Guiltfree

Για εκείνους που ακολουθούν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, το Yum Guiltfree στην Γλυφάδα είναι το κατάλληλο μέρος για να γευτούν πεντανόστιμα πασχαλινά (και όχι μόνο) γλυκά, τα οποία φτιάχνονται χωρίς ζάχαρη, γαλακτοκομικά και συντηρητικά. Η βάση τους είναι οι ξηροί καρποί και τα οσμωτικά φρούτα χωρίς ζάχαρη. Στόχος του καταστήματος είναι το υγιεινό γλυκό να είναι γευστικό, νόστιμο και όμορφο στην εμφάνιση. Αυτό ακριβώς προτείνουν και για το Πάσχα. Μια επιλογή είναι τα μικρά και σοκολατένια sugar free πασχαλινά αβγά γεμισμένα με λαχταριστή κρέμα φουντούκι που βγαίνουν σε τρία διαφορετικά χρώματα: vegan μαύρη λευκή ή ροζ σοκολάτα.
Διεύθυνση: Ξενοφώντος 40, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2109613374

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b