MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζένιφερ Λόπεζ: Σε ποιες επερχόμενες ταινίες του Netflix θα τη δούμε πρωταγωνίστρια;

Η πολυπράγμων Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να αφιερώσει ένα μέρος της καριέρας της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο και πρόσφατα ανακοίνωσε το συμβόλαιο της με το Netflix.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Monopoli Team

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός αλλά και CEO της εταιρίας παραγωγής Nuyorican Productions. Πρόσφατα, σύμφωνα με το Variety, υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με το Netflix. Μαζί με τους συνεργάτες της, τον Benny Medina και την πρόεδρο της Nuyorican Productions Elaine GoldsmithThomas, η Lopez θα κυκλοφορήσει μια σειρά ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, που θα αναδείξουν διάφορες γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες.

Δύο ταινίες του Netflix με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lopez έχουν ήδη ανακοινωθεί. Το The Mother, σε σκηνοθεσία της Niki Caro (Mulan), και το The Cipher, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Isabella Maldonado.

«Σε όλες τις πτυχές της καριέρας της, η Jennifer Lopez υπήρξε δυνατό χαρτί της ψυχαγωγίας. Σε συνεργασία με την ίδια και την Nuyorican Productions, είμαστε σίγουροι πως θα συνεχίσει να φέρνει δυναμικές ιστορίες, χαρά και έμπνευση στο κοινό από όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Scott Stuber, επικεφαλής των διεθνών ταινιών του Netflix.

Η Bela Bajaria, επικεφαλής της διεθνής παραγωγής του Netflix, χαρακτήρισε την Lopez ως «ένα μοναδικό ταλέντο του οποίου η δημιουργικότητα και το όραμα έχουν γοητεύσει το κοινό και ενέπνευσαν τις νέες γενιές σε όλο τον κόσμο. Εδώ και χρόνια, αυτή και η ομάδα της Nuyorican έδειξαν μια μοναδική πλευράς της ψυχαγωγίας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και να δημιουργήσουμε νέες σειρές που θα αγαπήσουν όλοι».

Όσα ξέρουμε για τις δύο ταινίες με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόπεζ

Το «The Mother» ακολουθεί την ιστορία μίας θανάσιμης δολοφόνου που σταματάει να κρύβει την ταυτότητά της, για να διδάξει στην κόρη της πώς να επιβιώσει. Αντίθετα, το “The Cipher” αφορά μια ειδική πράκτορα του FBI, Nina Guerrera, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη στην υπόθεση ενός serial killer, ο οποίος δημοσιεύει περίπλοκους κώδικες και αινίγματα στο διαδίκτυο για να τον βρουν. Οι κωδικοί αντιστοιχούν σε πρόσφατες δολοφονίες και έχουν σχεδιαστεί ειδικά, για να την παρασύρουν σε ένα κυνήγι γάτας και ποντικιού.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω την συνεργασία μου με το Netflix. Η Elaine, ο Benny και εγώ πιστεύουμε πως δεν υπάρχει καλύτερο ‘σπίτι’ για μας από μία τόσο πρωτοποριακή εταιρία παραγωγής περιεχομένου, που προσπαθεί να αψηφήσει τις συμβάσεις και να παρουσιάσει την τέχνη και την ψυχαγωγία χωρίς τα όρια και τους περιορισμούς του παρελθόντος », δήλωσε η Lopez. «Εμείς στην Nuyorican Productions είμαστε ενθουσιασμένοι που βρίσκουμε συνεργάτες όπως οι Ted Sarandos, Scott Stuber, Bela Bajaria και ολόκληρη η ομάδα και ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δουλεύουμε αμέσως», πρόσθεσε.

Το The Mother αναμένεται στο Netflix στα τέλη του 2022, ενώ για το The Cipher δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα ημερομηνίες.

Πηγή: Variety

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEwan McGregor: Μετράει 21 χρόνια νηφαλιότητας και μιλά για τον εθισμό και το Halston12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b