MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Malia Obama: Έτοιμη για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Με μια μικρού μήκους ταινία ετοιμάζεται να κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο η μεγαλύτερη κόρη του Barack και της Michelle Obama.

Monopoli Team

Η  24χρονη Malia Obama, η μεγαλύτερη κόρη του Barack και της Michelle Obama, ετοιμάζει το πρώτο δικό της κινηματογραφικό project – μια ταινία μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει υπό τη νέα εταιρεία παραγωγής του Donald Glover, Gilga.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Glover σε πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη νέα εταιρία παραγωγής που είναι στα σκαριά, αλλά και στις πρώτες του επαγγελματικές συναντήσεις με την Malia. Θυμήθηκε, μάλιστα, και μια από τις πρώτες συζητήσεις που είχαν κάνει μαζί. «Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να μιλήσουμε για το γεγονός ότι πρόκειται για την πρώτη δική της ταινία και αυτό έχει κάποιες ευθύνες. ‘Είσαι η κόρη του Obama. Επομένως, αν κάνεις μία κακή ταινία, αυτή θα σε ακολουθεί’, της είχα είπα τότε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠέντε πράγματα που μαθαίνουμε για τη Μισέλ Ομπάμα μέσα από το νέο της βιβλίο12.09.2018

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Malia και ο Glover συνεργάζονται, αφού η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ έχει αφήσει ήδη το στίγμα της στη σειρά “Swarm”, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Amazon Prime του Glover, στις 17 Μαρτίου. Παρά το γεγονός ότι η σειρά αποτελεί την πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ως σεναριογράφου, η Malia έχει καταφέρει ήδη να εντυπωσιάσει τους βετεράνους του κλάδου – δηλαδή τον Glover και τη συνδημιουργό του στο “Swarm”, Janine Nabers.

Η Malia συνεργάστηκε με την Janine Nabers για να γράψει το κομβικό επεισόδιο «Girl, Bye», το οποίο συνεχίζει την ιστορία της σειράς που επικεντρώνεται γύρω από μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Dre, η οποία έχει εμμονή με μια φανταστική σταρ της R&B που μοιάζει με την Beyonce.

«Ορισμένες από τις προτάσεις της ήταν φοβερές και ήταν τόσο καλές και τόσο αστείες», δήλωσε η Nabers στο Entertainment Tonight. «Είναι μια απίστευτη σεναριογράφος. Έφερε πολλά στο τραπέζι… Είναι πραγματικά, πραγματικά αφοσιωμένη στην τέχνη της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό τον Ομπάμα μέχρι τη Μέρκελ: Πώς θα έμοιαζαν οι πολιτικοί εάν πρωταγωνιστούσαν σε διάσημες ταινίες τρόμου;12.09.2018

Και από την πλευρά του ο Glover έχει μιλήσει με πολύ καλά λόγια για τη συγγραφική ικανότητα της Malia. «Είναι πολύ συγκεντρωμένη και δουλεύει πολύ σκληρά. Σύντομα θα κάνει πολύ ωραία πράγματα. Το στιλ γραφής της είναι υπέροχο».

Με πληροφορίες από The Hindu. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b