MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ίντρις Έλμπα: Ο πρωταγωνιστής του «Luther» έκανε τα Όσκαρ πασαρέλα για να λανσάρει τη δική του φίρμα ρούχων

Ο Ίντρις Έλμπα μόλις μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά στη νέα σειρά ρούχων του. Πέρα από τις συνεχείς αναρτήσεις στο Instagram, ο σταρ της ταινίας «Luther» εμφανίστηκε στα Όσκαρ φορώντας τα ρούχα που ο ίδιος έχει σχεδιάσει.

Monopoli Team

Εδώ και λίγες εβδομάδες ο Ίντρις Έλμπα, πρωταγωνιστής της ταινίας «Luther» που βγήκε πρόσφατα στο Netflix, γεμίζει τα social media με μικρά teasers από τη σειρά ρούχων που υπογράφει ο ίδιος, με την επωνυμία Eve of Winston.

Αφού εμφανίστηκε με ένα πολύ ιδιαίτερο κοστούμι στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Luther: The Fallen Sun» στο Λονδίνο, ο Έλμπα επιβεβαίωσε στην εκπομπή «Today Show» ότι επρόκειτο για μία από τις δικές του δημιουργίες. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, παρουσίασε άλλα τέσσερα νέα σχέδια, δίνοντας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το τι μπορούμε να περιμένουμε από τη μάρκα ένδυσης που πρόκειται σύντομα να βγει στην αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Φεστιβαλική λάμψη από ένα «Τυχερό αστέρι»12.09.2018

Αυτή την εβδομάδα, ο λογαριασμός Eve of Winston στο Instagram μοιράστηκε τρεις ξεχωριστές αναρτήσεις που εμφάνιζαν τον 50χρονο ηθοποιό να φορά τα νέα του σχέδια, διαφημίζοντας ότι η σειρά «έρχεται σύντομα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eve of Winston (@eveofwinston)

Η πρώτη σχεδιαστική επιλογή του Έλμπα, την οποία επέδειξε στην πρεμιέρα του «Luther» στο Λονδίνο είναι ένα μοβ μεταξωτό κοστούμι με σακάκι χωρίς κουμπιά, σε στυλ που μοιάζει με στολή σεφ.

Τα ρούχα που εμφανίζονται στο λογαριασμό του brand στο Instagram δείχνουν ένα παρόμοιο σακάκι σε κοντομάνικη έκδοση ως μέρος μιας πλήρους μονόχρωμης εμφάνισης, συνδυασμένο με ασορτί παντελόνι και φορεμένο πάνω από ένα ίδιας απόχρωσης πουκάμισο με γραβάτα.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Movie Critic: Ο Quentin Tarantino ετοιμάζει την τελευταία ταινία της καριέρας του12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b